Loading

Elveţianul Matteo Fedele a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de mijlocaşul elveţian Matteo Fedele, pe care-l pusese pe lista de transferuri la începutul acestui an. Jucătorul de 29 de ani se pregătise în ultimele săptămâni cu echipa secundă a clubului din Bănie, după ce Laurenţiu Reghecampf l-a anunţat că nu mai contează pe el.

Fedele s-a aflat la a doua experienţă la Universitatea Craiova, echipă pentru care a adunat, în cele două „mandate”, 56 de prezenţe, trei goluri şi patru pase de gol.

A plecat de la Universitatea Craiova! „Încetarea de comun acord a contractului”

În această stagiune are nouă meciuri jucate, fără vreo realizare notabilă. În cariera sa, Fedele a mai evoluat la FC Sion, Carpi, Foggia, Cesena, Bari, Valenciennes şi Grasshoppers Zurich.

E a patra plecare de la Universitatea Craiova în iarna aceasta.

„Clubul Universitatea Craiova anunță încetarea de comun acord a contractului cu mijlocașul Matteo Fedele. Îi mulțumim lui Matteo pentru tot ceea ce a realizat în alb-albastrul Științei și îi dorim mult succes în continuare” este mesajul clubului din Bănie. Fedele mai avea contract până în 2024 cu Universitatea Craiova, dar a acceptat rezilierea, la propunerea conducătorilor clubului.

Matteo Fedele este al patrulea jucător care părăseşte în această iarnă clubul din Bănie, după Mihai Roman, ajuns la FC Botoşani, Mihai Bălaşa, cedat pentru 50.000 de euro la Sepsi OSK, şi Antoni Ivanov, împrumutat la Dinamo până în vară, cu opţiune de transfer definitiv. În schimb, Universitatea Craiova nu a efectuat nicio achiziţie până în acest moment.

Oltenii au pus în vânzare biletele la derby-ul cu CFR Cluj

Universitatea Craiova a anunţat că a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj, din week-end-ul următor, arena „Ion Oblemenco” fiind disponibilă la 30 la sută din capacitate.

„Sâmbătă, de la ora 21:00, are loc cel mai așteptat meci al etapei: Universitatea Craiova – CFR Cluj. Cumpără acum un bilet și hai să arătăm de ce suntem o familie și la bine, și la greu, susținând Știința în derby! Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Eventim, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale. Preţurile biletelor: Peluza Nord: 15 lei, Tribuna a II-a: 30 lei, Tribuna I: 40 lei, Tribuna VIP / Tribuna VIP2: 100 lei / 70 lei” este anunţul clubului din Bănie.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/a-plecat-de-la-universitatea-craiova-fedele-19404252

By GetNews