Loading

Accident cumplit, seara trecută, în judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un TIR. Impactul a fost devastator: autoturismul a fost strivit sub autotren, iar tânărul a murit pe loc.

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 18.00, pe Drumul Naţional 72.

Tânărul circula pe sensul dinspre Găeşti, iar la un moment dat, ar fi tras de volan brusc şi ar fi ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un TIR.

Șofer TIR: Nu există nici măcar o urmă de frânare.

Reporter: V-a văzut?

Șofer TIR: A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni. A vrut să se sinucidă omul.

Şoferul autoturismului se afla singur în maşină. Impactul a fost devastator. Maşina a ajuns sub autotren, strivită, iar tânărul de la volan a rămas încarcerat.

Prietenii tânărului exclud varianta unei sinucideri

Din păcate, pentru tânărul de 19 ani medicii nu au mai putut face nimic. 

Adin Proda, ISU Dâmbovița: Am găsit un autoturism impact frontal cu un autotren, din care a rezultat decesul conducătorului auto din autoturismul BMW. 

Medic ambulanțier: Conducătorul auto a fost găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Prietenii tânărului exclud însă posibilitatea unei sinucideri.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/a-stins-farurile-si-a-intrat-sub-minea-vrut-sa-se-sinucida-un-tanar-de-19-ani-a-murit-pe-loc-dupa-ce-sa-infipt-cu-bmwul-in-tir-pe-un-drum-din-dambovita-456162.html

By GetNews