Loading

Cel care trebuia să le fie părinte a devenit abuzator. Două fete au fost violate de asistentul maternal în grija căruia erau. La un moment dat n-au mai rezistat şi au povestit totul. Au ajuns într-un centru de primiri minori în regim de urgenţă.

În urmă cu câteva luni, sătule să mai îndure abuzurile, cele două fete, ambele minore, au fugit din casa asistentului maternal şi s-au dus la un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Sectorul 4. Acolo au povestit că au fost violate şi astfel au fost alertate autorităţile.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru viol, agresiune sexuală şi corupere sexuală a minorului. E un dosar complex în care există mai multe probe şi expertize. Chiar şi aşa, asistentul maternal care a fost suspendat de la locul de muncă nu a fost reţinut. Cele două fete au fost consiliate psihologic.

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/abuzate-de-cel-care-trebuia-sa-aiba-grija-de-ele-doua-minore-violate-de-asistentul-maternal-barbatul-nu-a-fost-retinut-452934.html

By GetNews