Loading

A trecut o lună de când Rusia a atacat pentru prima dată Ucraina, astfel că în tot acest timp au murit zeci de mii de oameni, unii dintre ei continuând să fugă din fața bombardamentelor și în aceste momente. Recent, o imagine cu o mamă ucraineancă care încearcă să scape cu viață din atacuri împreună cu fiica ei face înconjurul lumii acum!

  • Sute de civili fug din fața rușilor
  • Iată imaginea devenită virală

O mamă din Ucraina a fost fotografiată fugind cu fetiţa să de mână pentru a scăpa cu viaţă de bombardamente, iar în scurt timp totul a devenit viral, oamenii explicând durerea războiului în acest mod.

O imagine cu o mamă ucraineancă care fuge cu fetiţa de mână din fața bombardamentelor a făcut înconjurul lumii

De săptămâni bune, sute de civili sunt uciși pe stradă, astfel că în încercarea de a scăpa cu viață din calea armelor, Katerina și-a luat fiica de mână și a rugat-o să fugă și nu să plângă. Imediat cum au fost surprinse așa, imaginea a devenit virală.

Mai mult decât atât, după ce a făcut înconjurul lumii, ucraineanca a fost contactată și a dezvăluit cum a reușit să scape din fața atacurilor și bombardamentelor date de forțele armate ruse la îndemnul lui Vladimir Putin.

„Te rog, fugi acum, putem plânge mai târziu, așa i-am zis. Ne-am târât din casă pe mâini şi în genunchi, am simțit că totul în jurul nostru exploda. Pământul tremura. Am fost înconjurați de tranșee pline cu echipamente militare, arme – și mai multe cadavre. Sprintam, târam copiii. Îndemnam: „Mai repede, mai repede!” Casele ardeau în jurul nostru. În privirea mea încețoșată, printre zgomotul asurtitor și teroare, am fost conștientă că un obuz va lovi în apropiere”, a declarat Katerina.

Katerina a crezut că o să moară

În timp ce fugea din calea războiului, Katerina a declarat că nu se aștepta să mai scpae cu viața, mai ales după ce a văzut pe jos o întreagă familie care se zbătea între viață și moarte.

“Un soldat a țipat la mine: „Nu te uita în urmă, nu te uita! La zece metri de noi zăceau o mamă, un tată și fiica lor, morți pe drum. Obuzul i-a lovit direct, în timp ce alergau pentru a-și salva viața alături de noi”, a mai povestit aceasta.

Mai mult decât atât, Katerina a dezvăluit că nu știa că a ajuns pe prima pagina și nici că a fost fotografiată, asta înainte să fie contactată de către jurnaliști.

„Nu am fost niciodată atât de speriată. Chiar nu credeam că vom reuși. Nu mi-am dat seama că fotografia noastră va fi pe prima pagină a The Sun”. , a declarat Katerina.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/acum-fugi-putem-plange-dupa-o-imagine-cu-o-mama-ucraineanca-care-fuge-cu-fetita-de-mana-din-fata-bombardamentelor-a-facut-inconjurul-lumii-275047.html

By GetNews