Loading

Adrian Mititelu Jr. se pregătește pentru derby-ul Băniei care va avea loc luni, 14 februarie, ora 19.55, iar fiul patronului formației FC U Craiova 1948 a trimis un mesaj războinic.

Adrian Mititelu Jr. este foarte activ pe rețelele de socializare înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, iar acesta a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj cu trimitere la Mihai Rotaru, patronul echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

Luni, 14 februarie, ora 19.55, are loc derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar suporterii echipei finanțate de Adrian Mititelu cer mai multe bilete pentru partida din runda cu numărul 26.

Adrian Mititelu Jr., mesaj cu trimitere la Mihai Rotaru înaintea derby-ului Craiovei

Adrian Mititelu Jr. a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu trimitere la Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Finanțatorul  lui FC U Craiova 1948 strigă adunarea înaintea derby-ului și le cere ultrașilor să se adune în centrul Craiovei cu aproape două ore înaintea partidei.

Mai mult, Adrian Mititelu Jr. le-a cerut suporterilor să își achiziționeze tichete la Tribuna 1 și Tribuna 2 pentru partida cu Universitatea Craiova.

Fanii lui Adrian Mititelu vor să îi fenteze pe oficialii lui Universitatea Craiova

Din sursele ProSport, în ciuda faptului că formația gazdă a încercat să limiteze accesul suporterilor FC U prin impunerea prezenței celor care cumpără bilete și partida anterioară, cu CFR Cluj, fanii echipei lui Adrian Mititelu au făcut rost de un număr impresionant de tichete la tribuna a 2-a.

Înaintea meciului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 39 de puncte, la două în spatele lui FC Botoșani și la 4 în spatele lui FC Voluntari. De partea cealaltă, FC U Craiova 1948 este pe 13, cu 26 de puncte, la patru în fața lui Gaz Metan Mediaș și la unul în spatele lui CS Mioveni

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/adrian-mititelu-jr-mesaj-cu-trimitere-la-mihai-rotaru-inaintea-derby-ului-craiovei-dati-drumul-la-bilete-impostorilor-parca-nu-va-era-frica-de-noi-nu-19410207

By GetNews