Loading

Alex, autorul crimei de la Grădina Botanică din Craiova, a recunoscut faptele. I-a înjunghiat pe cei doi, pe Meliss (14 ani) și pe prietenul ei, fără să-i fi cunoscut înainte. El spune că în momentul în care a trecut pe lângă cei doi s-a uitat insistent la Meliss, iar prietenul ei l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat. Și de acolo a plecat totul.

Băiatul în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, ar fi declarat în fața anchetatorilor că era pentru prima dată când îi vedea pe Meliss și pe prietenul ei. Nu îi cunoștea, însă în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la Meliss, copila de 14 ani, scrie Antena 3 CNN.

Tânărul care o însoțea, în vârstă de 19 ani, l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat. Acesta a fost și momentul în care prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului. 

Atacatorul l-a înjunghiat pe băiat în gât, abdomen și picior

Autorul crimei s-a îndepărtat câțiva pași, și-a pus o mască, a scos o macetă din rucsac și s-a năpustit asupra tânărului. L-a înjunghiat de mai multe ori, în gât, abdomen și picior. 

Fata de 14 ani a început să țipe după ajutor, însă atacatorul s-a năpustit și asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Lovituri ce i-au fost fatale. Doar pentru că fusese martoră la crimă. Apoi a plecat liniștit, trecând zâmbind pe lângă o patrulă a Poliției Locale. Potrivit băiatului, agenții chiar l-au oprit și l-au întrebat unde merge, tânărul răspunzând calm că s-a plimbat prin Grădină și că pleacă spre casă.  Fata de 14 a murit, băiatul se zbate între viață și moarteTânărul de 19 de ani se află în sala de operație, intervenția chirurgicală fiind efectuată de o echipă complexă de medici. „S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic”, spun medicii de la Spitalul de Urgență Craiova.După finalizarea intervenției chirurgicale va fi transferat în clinica ATI unde va fi monitorizat permanent, va primi tratament de terapie intensivă.

sursa: https://www.google.com/amp/s/click.ro/amp/actualitate/national/alex-autorul-crimei-de-la-gradina-botanica-a-2279450.html

By GetNews