Loading

Un mall din sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat după ce a fost primită o amenințare cu bombă. La fața locului s-a deplasat Detașamentul Pirotehnic din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIIAS).

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Române, a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că polițiștii și pirotehniștii se află la fața locului pentru a evacua toate persoanele din interior. De asemenea, specialiștii caută în spațiile mall-ului un posibil dispozitiv explozibil anunțat prin intermediul unui e-mail.

Printre suspecți s-ar afla foști angajați ai firmei de pază care au fost concediați, însă informația nu a fost confirmată oficial.

“Polițiștii se află în intersecțiile din jurul zonei în care se află mall-ul pentru a devia traficul”, a mai precizat Ghebaur, la Digi24.

Pe o adresă de e-mail oficială a Poliției Române s-a primit o informare cu privire la faptul că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake.

Câteva sute de persoane au fost deja evacuate din incinta mall-ului. 

„În urma unei sesizări primite printr-un email prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenție pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă”, a trransmis SRI.

La fața locului au sosit și polițiști ai Secției 12 și Brigăzii Rutiere, care intervin pentru evacuarea persoanelor și pentru restricționarea traficului.

Specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR și din cadrul Serviciului Român de Informații urmează să facă verificări în mall.

Sursa : https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/amenintare-cu-bomba-la-un-mall-din-bucuresti-centrul-comercial-a-fost-evacuat-1784289

By GetNews