Loading

Anamaria Prodan continuă războiul de la distanţă cu Laurenţiu Reghecampf. În plin scandal de divorţ, vedeta îi transmite un mesaj extrem de dur antrenorului, dar şi amantei acestuia, Corina Caciuc.

  • Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf
  • Mesaj dur în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut şi i-a transmis un nou mesaj dur lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ. Ultima postare a vedetei de pe Instagram i se adresează în mod sigur antrenorului, deşi aceasta nu îi pronunţă şi nici nu îi scrie numele.

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a postat pe Instastory un scurt filmuleţ în care dă de pământ pur şi simplu cu antrenorul celor de la Craiova. „Ştiu exact că un bărbat adevărat, care are ceva în pantaloni, nu poate vorbi urât de o femeie. În momentul în care a vorbit urât de o femeie este cea mai slabă femeie de pe pământ. Un bărbat adevărat nu face asta”, este mesajul din filmuleţ al vedetei care a fost prezentă la o emisiune TV. Mai mul, agenta are şi un mesaj scris pentru Laurenţiu Reghecampf în cadrul postării. „Un bărbat adevărat nu o să vorbească niciodată urât de o femeie”, este mesajul scris care însoţeşte filmuleţul postat de către Anamaria Prodan.

Scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf escaladează

În ultimele zile, vedeta nu a fost în România. Şi-a serbat ziua în Dubai, alături de mai mulţi prieteni. Vedeta s-a distrat pe cinste la împlinirea vârstei de 49 de ani, conştientă că nu-l mai poate aduce înapoi pe antrenor. Acesta este de câteva luni alături de Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat deja împreună şi urmează să aibă un băieţel care se va naşte, conform calculelor medicilor, la finalul lunii mai a anului viitor. Mai mult, se pare că după pronunţarea divorţului, Reghecampf ar avea în plan să se căsătorească cu Corina Caciuc cu acte.

sursa: https://as.ro/diverse/anamaria-prodan-il-face-praf-pe-laurentiu-reghecampf-mesaj-dur-in-plin-scandal-de-divort-un-barbat-adevarat-nu-face-asta-153165.html?utm_source=Facebook%20Spynews&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook

By GetNews