Loading

Anamaria Prodan va petrece anul acesta primul Revelion fără Laurențiu Reghecampf, așa cum s-a întâmplat și în cazul Crăciunului. Impresara îi va avea alături pe copiii ei, dar iată ce spune de separarea de Laurențiu Reghecampf.

  • Anamaria Prodan, primul Revelion fără Laurențiu Reghecampf
  • Ce spune de divorț

Anamaria Prodan va petrece în acest an primul Revelion fără Laurențiu Reghecampf, asta după ce aceștia au anunțat că vor divorța. Într-un interviu acordat pentru Antena Sport, impresara a făcut și dezvăluiri despre separare.

Primul Revelion pentru Anamaria Prodan fără Laurențiu Reghecampf

Ea a precizat că viața își va urma cursul fără încă soțul ei, iar dacă Dumnezeu a decis acest lucru înseamnă că lucrurile așa trebuiau să se întâmple, înseamnă că totul are un motiv.

”Viața trebuie să o iei așa cum îți vine, iar dacă Dumnezeu îți ia ceva din viață înseamnă că nu e bun”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

Impresara a avut de-a lungul acestor luni mai multe replici acide la adresa încă soțului ei, asta după ce el s-a afișat cu femeia cu care va urma să aibă și un copil. Aceasta a făcut mai multe postări prin care a făcut referire la Laurențiu Reghecampf.

Vor avea primul termen în februarie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea primul termen al divorțului în luna februarie, atunci când aceștia se vor întâlni la tribunal în fața judecătorilor.

Rămâne de văzut acum cum vor sta lucrurile, dacă cei doi vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește separarea, însă după cum stau lucrurile se pare că acest scandal dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu se va termina atât de rapid.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/anamaria-prodan-va-petrece-primul-revelion-fara-laurentiu-reghecampf-ce-spune-impresara-despre-separare-daca-dumnezeu-iti-ia-ceva-268669.html

By GetNews