Loading

Andreea Mantea a mărturisit că suferă de o boală gravă de care nu va scăpa niciodată. Vedeta e obligată să ia câte 10 pastile pe zi până la finalul vieții, iar aceasta are interzis la mai multe alimente. Ce spune prezentatoarea despre afecțiunea de care suferă.

  • Boala nu se poate trata
  • Afecțiunea e una destul de gravă

Toată lumea o vede pe Andreea Mantea cu zâmbetul pe buze, în spate vedeta suferă de o boală gravă. Prezentatoarea TV a mărturisit în cadrul unei emisiuni că a fost diagnosticată cu o afecțiune destul de urâtă, iar din acest motiv are un tratament pentru tot restul vieții.

Andreea Mantea, despre boala gravă de care suferă

Ea a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Ea a mărturisit că în caz contrar afecțiunea s-ar putea dezvolta și boala să fie și mai gravă decât e deja.

”Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea.

Umblă la ea tot timpul cu un pen de adrenalină

Andreea Mantea mai spune că are în fiecare zi cu ea în geantă un pen de epinefrină ( adrenalină) și chiar l-a învățat și pe fiul ei să îi administreze doza. Ea mărturisește totodată că are o listă cu mai multe alimente pe care nu are voie să le consume niciodată.

Pe această listă se află și ceapa, iar vedeta spune că îi place foarte mult să mănânce, deși știe că nu are voie. Ea mărturisește că atunci când consumă alimente care îi sunt interzise începe să aibă anumite simptome, printre care umflarea la nivelul feței.

”E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus Andreea Mantea.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/andreea-mantea-sufera-de-o-boala-grava-vedeta-trebuie-sa-ia-10-pastile-pe-zi-pana-la-sfarsitul-vietii-nu-o-sa-dea-inapoi-niciodata-268743.html

By GetNews