Loading

4 minute, şase dispeceri. Aşa sună apelul poliţistului la 112, care o omorât-o pe Raisa şi a rănit-o pe Marina, pe o trecere de pietoni din Sectorul 1.

Poliţistul pare să fie în stare de şoc când sună la dispecerat şi se repetă atunci când vorbeşte despre ceea ce s-a întmplat. Acesta le repetă dispecerilor că a lovit pe cineva mortal pe trecerea de pietoni şi că nu ştie ce să facă. 

În conversația cu cel de-al patrulea dispecer, omul legii îl roagă pe acesta să urgenteze trimiterea unui echipaj SMURD la locul faptei. Tot atunci se aude cum acesta strigă la cineva că nu are voie să o mute pe victimă din loc, potrivit Antena 3.

Nu pare să fie conştient că a lovit doi copii

Totodată, agentul de poliţie îi întreabă pe cei de la ambulanţă ce poate să facă ca să o ajute pe fetiţă până vine echipajul de pe ambulanţă. În discuția cu cel de-al șaselea dispecer polițistul a spus că fata a pierdut foarte mult sânge dar că încă se mișcă. Dispecerul îi spune acestuia să o întoarcă pe partea stângă, însă să nu o miște foarte mult din loc.

În cele aproximativ patru minute în care vorbește cu disepecerii, polițistul nu pare să-și dea seama că a lovit doi copii, nu unul singur.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/apelul-la-112-facut-de-politistul-care-a-uciso-pe-raisa-omul-legii-vorbeste-cu-sase-dispeceri-si-nu-pare-sa-constientizeze-ca-a-lovit-doi-copii-454698.html

By GetNews