Loading

Oltenii sunt gata să pună la cale mai multe mutări importante în următoarea perioadă, astfel că patronul echipei a anunțat deja că lotul lui Laurențiu Reghecampf va suferi modificări, după parcursul modest din prima parte a stagiunii!

CSU Craiova și-a luat gândul de la câștigarea campionatului, iar în acest moment are ca principal obiectiv clasarea pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat. Cu 7 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, elevii lui Reghecampf sunt pe locul 5 în clasament, spre nemulțumirea lui Mihai Rotaru care „vânează” titlul de mai mulți ani.

Întrebat despre interesul pentru Giedrius Arlauskis și Mike Cestor, patronul Craiovei a mărturisit că nu se pune problema ca cei doi să ajungă în această iarnă în Bănie. Dacă în privința portarului lituanian lucrurile sunt destul de clare, în ceea ce îl privește pe Cestor, Rotaru a dezvăluit că fundașul francez poate reprezenta o variantă abia din vară, atunci când va deveni liber de contract.

”Nu. Nu discutăm despre Arlauskis şi despre alţi jucători. Noi avem trei portari. Mirko, Lazar şi Denis Rusu. Nu căutăm să ne acoperim pe acest post. Cestor, doar din vară poate să fie o variantă. Acum nu ne poate interesa pentru că este sub contract”, a spus Mihai Rotaru, pentru Telekom Sport.

Sursa: https://www.realitateasportiva.net/arlauskis-si-cestor-loviturile-iernii-la-csu-craiova-mihai-rotaru-a-dat-cartile-pe-fata?utm_source=DAN&utm_medium=FB&utm_campaign=FB

By GetNews