Loading

Ce se întâmplă cu Armin Nicoară după ce s-a întors de la un concert din Irlanda. Artistul a dezvăluit cum se simte acum.

Cunoscutul artist Armin Nicoară trece prin momente extrem de grele. După ce s-a întors de la un concert din Irlanda, Armin Nicoară a rămas țintuit la pat și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Logodnicul Claudiei Puican s-a întors cu o viroză care l-a țintuit la pat mai multe zile.

Deși a stat pe perfuzii, Armin Nicoară nu și-a revenit în totalitate. În plus, medicii l-au avertizat să nu cânte, deoarece starea s-ar putea agrava.

„Mi s-a spus să stau în casă pentru că în aer este o viroză mai gravă și un nisip saharian.

Medicii mi-au spus că nu mai am voie să fac efortul de a sufla. Pe fond de oboseală m-am îmbolnăvit foarte tare. Am avut febră 40, am picat la pat acum zece zile. Nici acum nu sunt refăcut complet, am făcut până acum perfuzii cu antibiotic, dar din cauză că nu am mai rezistat să stau cu perfuziile în mână, am oprit tratamentul”, a mărturist Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni.

Armin Nicoară, izolat în casă

În plus, medicii i-au spus lui Armin Nicoară să stea în casă și să nu depună efort timp de două săptămâni, mai ales că are și alte probleme de sănătate care l-ar pune în pericol. Tânărul mai are diabet, așa că are mare grijă de sănătatea sa.

„Acum mai trebuie să continui cu antibiotic oral. Nu sunt refăcut complet, nu am voie să fac efort fizic. Am fost la un control de plămâni, cei de la spital mi-au spus că în jur de o săptămână jumate să încerc să nu cânt absolut deloc. Mi s-a spus să stau în casă pentru că în aer este o viroză mai gravă și un nisip saharian, iar asta ar putea să afecteze un pic mai mult problema pe care o am eu acum”, a adăugat artistul.

Sursa: som.ro

By GetNews