Loading

NU MAI INTRAȚI ÎN NICIUN supermarket!

Faceți cumpărături din piață! Luați numere de telefon ale țăranilor de la care cumpărați și cu care va împrieteniți. Veți merge la ei acasă. Prefer sa le las ceva să nu mai dau un leu la nicio multinațională supermarket. Cumpărați de la români.
FACEȚI TOT TIMPUL, TOT CEEA CE ESTE POSIBIL SĂ promovați CÂT MAI MULT in rândul altora, acest tip de cumpărături.
DACĂ în trei luni pierd 70% din clienți, vor veni cu vrăjeală și promoții.
NU CEDAȚI! Abia atunci vor scoate cuțitele pe masă. Când veți vedea vă veți îngrozi , cui ați dat banii, ani de zile. Cu toții am făcut astfel , am greșit, dar ne-am hotărât să schimbăm lucrurile. Ei schimbă pe nesimțite câte ceva. Pe nesimțite ne taie din drepturi. Acum este momentul sa schimbăm noi. NU poți face tot timpul același lucru și să te plângi că nu se schimbă nimic.
NU CEDAȚI! Veți fi mulțumiți peste șase luni când veți vedea din mâinile cui ați mâncat
Dați asta mai departe la infinit !! Haideți să fim uniți!

Nu dau faliment într-o lună , au alte multinaționale, bănci , care le oferă linii de credit cu dobânzi zero , dar după 3 luni , deja doare la balanța trimestrială , la șase luni deja
este dezastru pentru că devin credite neperformante și o să se mănânce între ei . Nici NU știm cât de puternici suntem, dacă 70% nu mai calca in magazinele lor. Deși poliția are ordin să nu-i mai lase în piețe și să-i amendeze pe băieți oameni noi trebuie să fim uniți să arătăm că nu mai punem piciorul în supermarketuri.
Dumnezeu să ne ajute și să ieșim cumva din această minciună și ură care este între toți românii🇹🇩🇹🇩

By GetNews