Loading

La jumătatea unui sezon dezamăgitor, Universitatea Craiova şi-a întocmit lista de jucători care nu mai fac parte din strategia clubului pentru viitor. În condiţiile în care Laurenţiu Reghecampf este şi el pe „lista de disponibilizări”, alegerile sale în privinţa lotului contează mai puţin.

În schimb, gruparea din Bănie doreşte să se departă de mai mulţi jucători, lotul fiind unul extrem de stufos, iar mulţi dintre jucători încasează salarii consistente fără să aibă evoluţiile aşteptate.

Postul de fundaş dreapta, în criză

Francezul Antoine Conte (28 de ani), adus în vară, a avut evoluţii foarte slabe, apoi s-a accidentat, iar oltenii îşi doresc rezilierea înţelegerii cu el. Conte a fost operat la Barcelona, în această toamnă, şi va reveni pe teren abia la primăvară.

Dacă francezul Conte acceptă rezilierea, atunci Ştefan Vlădoiu (22 de ani) va continua în Bănie, deşi pentru el exista varianta unui împrumut în iarna aceasta, din cauza unui sezon modest. Postul de fundaş dreapta este unul deficitar  la Universitatea Craiova, iar oficialii pregătesc readucerea lui Ivan Martic, aşa cum ProSport a anunţat.

Bălaşa a avut noroc cu accidentarea lui Găman

Stoperul Mihai Bălaşa (26 de ani) se afla şi el pe lista celor care nu mai sutn doriţi la Universitatea, dar o dată cu accidentarea lui Valerică Găman,  nu se va mai renunţa la vreun fundaş central în pauza de iarnă.

Un alt jucător care nu mai este dorit în Bănie este Alexandru Mateiu (32 de ani), dar el va fi menţinut până la vară, când i se va termina contractul, el având şi o clauză prin care clubul trebuie să achite o sumă importantă dacă se desparte de el înainte de termen.

Roguljic ar rămâne dacă pleacă Fedele şi Ivanov

Mijlocaşii Matteo Fedele (29 de ani) şi Antoni Ivanov (26 de ani) sunt şi ei indezirabili în Bănie, după ce au avut evoluţii sub aşteptări. În cazul lui Matteo Fedele, problema este că mai are contract până în 2024 cu Universitatea Craiova şi ar accepta să plece numai în cazul în care primeşte cel puţin salariul până la sfârşitul acestui sezon.

În funcţie de negocierile pentru rezilierea contractelor cu Fedele şi Ivanov se va lua o decizie şi în cazul croatului Ante Roguljic (25 de ani), în sensul în care dacă s-ar ajunge la un consens pentru separarea de Fedele şi Ivanov, atunci lui Roguljic i s-ar activa clauza de prelungire a acordului.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/avem-lista-de-disponibilizari-de-la-universitatea-craiova-oltenii-vor-sa-se-desparta-de-mai-multi-jucatori-cu-salarii-mari-exclusiv-19385867

By GetNews