Loading

A murit acasă, probabil din cauza unei suferințe, stând pe scaunul din bucătărie. Singură. Și acolo a rămas. Timp de mai bine de doi ani. Cercetările poliției din Como, Italia, acolo unde a avut loc grozăvia, sunt încă în desfășurare, dar ipoteza este aceea a unei tragedii a singurătății, descoperită aproape întâmplător. 

Caz înfiorător în Como, un oraș în nordul Italiei, acolo unde o femeie în vârstă de 70 de ani, care a murit singură în casă, a fost găsită după mai bine de 2 ani de la deces. Cadavrul bătrânei era mumificat și zăcea pe scaunul din bucătărie.

Marinella Beretta nu avea familie sau rude. Și-a vândut casa din Prestino, o suburbie a orașului Como, dar a păstrat dreptul de uzufruct. Noul proprietar, un elvețian, a sunat la poliție după ce a fost alertat de vecini din cauza unor copaci în pericol să se prăbușească. Pe femeie nu o mai văzeseră din septembrie 2019 și erau convinși că s-a mutat. 

Când polițiștii și pompierii au intrat în locuință, au găsit trupul mumificat al Marinellei, care stătea încă pe scaunul din bucătărie. Proprietarul casei a explicat că de ceva vreme nu a mai reușit să ia legătura cu femeia care i-a vândut imobilul și care, după cum au convenit, a continuat să locuiască acolo, scrie Corriere della Sera.

sursa: https://observatornews.ro/mapamond/batrana-moarta-singura-in-casa-zacea-de-mai-bine-de-doi-ani-mumificatape-scaunul-din-bucatariecaz-infiorator-in-como-nordul-italiei-457822.html

By GetNews