Loading

Un nou-născut a fost descoperit în coşul de gunoi din toaleta unui avion. Angajaţii Aeroportului din Mauritius au identificat mama bebeluşului, o tânără în vârstă de 20 de ani din Madagascar, cercetată acum pentru că şi-a abandonat copilul născut în timpul zborului.

Un băieţel abia născut a fost găsit în toaleta unui avion Air Mauritius, bebeluşul fiind abandonat de mama sa în coşul de gunoi. Angajaţii companiei aeriene au descoperit pruncul în timpul verificărilor de rutină, după aterizarea avionului pe Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam, în data de 1 ianuarie 2022. Aceştia au observat mai multe şerveţele însângerate, în care era înfăşurat trupul micuţ. 

Tânăra de 20 de ani şi-a abandonat copilul în toaleta avionului

În urma primelor cercetări, a fost identificată o tânără de 20 de ani, originară din Madagascar, suspectată că a dat naştere băieţelului şi l-a abandonat în timpul zborului. Deşi a negat iniţial fapta, femeia a fost arestată după ce examenul medical a confirmat că este lăuză, relatează BBC. Atât mama, cât şi copilul sunt sănătoşi, au precizat autorităţile.

Sursa: https://observatornews.ro/mapamond/bebelus-abandonat-de-cea-care-ia-dat-viata-in-cosul-de-gunoi-din-toaleta-avionului-unde-sa-nascut-452701.html

By GetNews