Loading

Bebelușul prematur a fost declarat născut mort de medici, a fost găsit viu după câteva ore de un angajat al firmei de pompe funebre care era angajată să se ocupe de înmormântarea sa.

Incidentul bizar s-a petrecut în urmă cu o săptămână, când mama copilului, o tânără de 18 ani, a ajuns de urgență la spital cu dureri cumplite, neștiind că este însărcinată. Medicii i-au dat pastile de durere și au trimis-o acasă, fără un consult amănunțit, iar tânăra a născut în cele din urmă la domiciliu, fără ajutor medical. 

Copilașul s-a născut la șapte luni și avea o greutate sub 1 kg.
Directorul de la firma de pompe funebre a fost chemat să ridice cadavrul bebelușului să îl pregătească de înmormântare.
Câteva ore mai târziu când acesta efectua pregătirile pentru înmormântare acesta a observat că bebelușul ofta si că îi bătea inima.

Acesta a dus imediat bebelușul la spital, iar nou-născutul a fost internat la Terapie Intensivă Neonatală pentru tratament. Potrivit presei locale, copilul, care a fost numit Augustus, răspunde bine la tratament.

Familia și directorul casei de pompe funebre au depus o plângere la poliție iar incidentul este investigat de Poliția Civilă și Ministerul Public din Rondônia (MP-RO)

By GetNews