Loading

Călcaţi în picioare şi snopiţi în bătaie. Asta au păţit doi bărbaţi din Craiova cărora le-a ars de glume. Au sunat la o firmă de pază să anunţe o alarmă falsă. Agenţii n-au gustat gluma şi i-au luat la bătaie. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Camera de supraveghere din benzinărie a surprins intervenţia brutală a agenţilor de pază. Totul a pornit de la o glumă. Doi bărbaţi au sunat la firma de pază, s-au dat drept angajaţi ai benzinăriei şi au spus că a izbucnit un scandal. Au venit patru agenţi. Când au văzut că au fost chemaţi degeaba, i-au luat la bătaie pe autorii farsei.

Cei doi bărbaţi s-au refugiat în benzinărie. Pe imagini se vede cum unul dintre ei ţine mâna la cap, din cauza loviturilor primite. Bărbaţii se proptesc în uşi, dar sunt încercuiţi. În timpul baricadei, unul dintre ei se alege cu un baston în cap. La un moment dat, o uşă cedează, iar agenţii se năpustesc pe unul dintre bărbaţi. Căzută, victima primeşte năucă şi câteva picioare. Cei doi bărbaţi de 34 şi 41 de ani au ajuns la spital, dar au refuzat internarea.

Totul s-a petrecut la 6 dimineaţa. Poliţiştii cred că cei doi au făcut o glumă pe fondul consumului de alcool. De altfel, pe imaginile surprinse de camerele din benzinărie, pe masa ocupată de cei doi se văd mai multe sticle de bautură. “Nu dorim să facem niciun fel de comentariu legat de acest subiect”, a declarat patronul firmei de pază la care sunt angajaţi cei patru agenţi. Este singura reacţie a patronului firmei de pază. Poliţiştii au fost anunţaţi de angajaţii benzinăriei. Pe lângă deranjul făcut, agenţii de pază le-au distrus o uşă şi un geam. “Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 53 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă şi distrugere”, a declarat Mihaela Sadoveanu, IPJ Dolj.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/calcati-in-picioare-pentru-o-gluma-doi-angajati-ai-unei-benzinarii-din-craiova-snopiti-in-bataie-de-agentii-firmei-de-paza-457394.html

By GetNews