Loading

Există posibilitatea izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial? Toată lumea stă cu sufletul la gură când vine vorba despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce ar putea duce la izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial.

  • O posibilă izbucnire a celui de-al Treilea Război Mondial.
  • Ce dorește Volodimir Zelenski de la președintele Rusiei.

Președintele Volodimir Zelenski a declarat duminică, într-un interviu pentru CNN, că este ’’gata pentru negocieri’’ cu liderul Kremlinului, Vladimir Putin. Acesta avertizează că eșuarea negocierilor, “ar însemna că acesta este un Al Treilea Război Mondial”.

“Sunt pregătit pentru negocieri cu el. Sunt pregătit de doi ani. Şi cred că fără negocieri nu putem opri acest război. Cred că trebuie să folosim orice format, orice şansă pentru a avea o posibilitate de negociere, posibilitatea de a vorbi cu Putin. Dar dacă aceste încercări eşuează, ar însemna că acesta este un al Treilea Război Mondial”, a declarat Zelenski în interviul pentru CNN, notează news.ro.

În timp ce săptămâna a patra de război se apropie, Zelenski a îndemnat la noi negocieri zilele acestea. Într-un mesaj video postat sâmbătă, el a cerut discuţii “fără întârziere”, avertizând că în caz contrar pierderile Rusiei vor fi “uriaşe”.

“Noi am insistat mereu pentru negocieri. Am oferit întotdeauna dialog, am oferit soluţii pentru pace. Şi vreau să mă audă toată lumea, în special la Moscova. E timpul să ne întâlnim. E timpul să vorbim. E timpul să refacem integritatea teritorială şi dreptate pentru Ucraina. Sfârşitul războiului, garanţii de securitate, suveranitate, refacerea integrităţii teritoriale, garanţii reale pentru ţara noastră, protecţie reală pentru ţara noastră”, a spus președintele Ucrainei.

Sursa: spynews.ro

By GetNews