Loading

Laurențiu Reghecampf merge perfect cu Universitatea Craiova, echipă cu care a reușit să ajungă la șapte victorii consecutive în ultima perioadă, ultima fiind chiar în prima etapă din play-off, 3-0 cu FC Argeș.

Cu toate acestea, obiectivul lui Reghecampf la Craiova nu este campionatul, ci câștigarea Cupei României, după cum a recunoscut chiar finanțatorul Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru i-a fixat obiectivul lui Laurențiu Reghecampf

Mihai Rotaru a anunțat, în direct la Pro X, că nu-l interesează atât de mult o clasare pe primele două locuri din Liga 1 cât și-ar dori câștigarea Cupei României, care asigură și prezența în cupele europene.

„Trebuie să o luăm de la capăt, să strângem din dinți, sperăm cât mai mult de la acest play-off. Nu sper la surprize în play-off. Ne uităm spre locul doi, dar trebuie să ne păstrăm locul trei, în primul rând. Farul poate să pună oricând presiune pe tine, de ce nu și Voluntari. Dacă Farul câștigă (n.r. – cu FCSB), suntem acolo, se luptă cu noi.

Obiectivul nostru principal trebuie să fie Cupa României, dar ne uităm și spre locul doi în campionat. Acum ne creăm ocazii, se joacă frumos. Meciul cu Farul mi-a plăcut mai mult. Ne dă speranțe că vom arăta bine, e clar că avem calitate. Dar vreau mai mult, nu putem să ne jucăm cu ocaziile.

Dacă n-a depins viitorul lui după seria de șapte rezultate negative, nu cred că așa se pune problema. Trebuie să creștem și să arătăm că avem o filozofie de joc, ceea ce se întâmplă în acest moment. Suntem un club care nu ia deciziile la cald. Un rezultat poate să fie mincinos, suntem atenți la joc. Norocul sau ghinionul joacă un rol important, din păcate, nu e matematică”, a spus Mihai Rotaru.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cat-de-sigur-este-laurentiu-reghecampf-ca-nu-va-fi-dat-afara-de-la-universitatea-craiova-patronul-mihai-rotaru-a-facut-anuntul-in-direct-la-tv-din-pacate-nu-e-matematica-19425267#live_close

By GetNews