Loading

Cât de speriat este Vladimir Putin? De ce și-a concediat acesta peste 1.000 de angajați? Președintele Rusiei a început să resimtă tot mai tare consecințele drastice în urma deciziei de a ataca Ucraina. El a pierdut aproape tot sprijinul celor din jur, ajungând să se teamă pentru propria viață.

De ce și-a concediat Vladimir Putin peste 1.000 de angajați

Vladimir Putin este speriat. El nu mai are încredere în nimeni și a înlocuit peste 1.000 de angajați de la Kremlin. Potrivit celor mai recente investigații, Vladimir Putin începe să conștientizeze mai mult faptul că acțiunile sale stârnesc dezaprobare în rândul compatrioților săi. Cu câțiva ani în urmă, Vladimir Putin era văzut ca un lider de stat de încredere, încheia acorduri cu alte țări și se înțelegea bine cu majoritatea. Însă acum, dorința sa de a cuceri Ucraina și de a lupta împotriva Occidentului, a ajuns să fie considerat un paria. Crimele de război comise i-au atras critici în toată lumea, de la cei mai mari șefi de stat.

Potrivit pubicației Inside Edition, au apărut anumite informații importante la Kremlin, care îl vizează pe liderul rus. Conform acestora, de aproximativ o lună, Vladimir Putin a început brusc să își concedieze personalul. Circa 1.000 de angajați din preajma liderului rus și-au pierdut locul de muncă.

Schimbarea este cu atât mai surprinzătoare, întrucât vizează personalul de încredere al lui Putin. Este vorba despre angajații ruși care îi servesc mâncarea și se îngrijesc de bunăstarea lui în mod regulat. Aceleași rapoarte mai specifică faptul că Vladimir Putin are un personal anume ce îi gustă întotdeauna mâncarea înainte ca el să o mănânce.

De ce se teme Vladimir Putin

Acest comportament este tipic însă în cazul dictatorilor care se tem pentru viața lor. Președintele Vladimir Putin a început să manifeste acest comportament chiar cu puțin înainte de invazia din Ucraina. Este evident că președintele rus se teme de o potențială lovitură de stat. Dar ea nu exclude nici tentativele de asasinat din partea propriului popor.

Din experiența unor evenimente din trecut, se spune că Vladimir Putin tine să își otrăvească adversarii. Se crede că agenții săi l-au ucis pe ofițerul Alexander Litvinenko în anul 2006.

În vreme ce se afla la un hotel din Londra, el a primit o ceașcă de ceai cu otravă radioactivă. De asemenea, în 2018, autoritățile au susținut că ar mai fi existat o tentativă de omor din partea angajaților lui Vladimir Putin. Ei au pulverizat otravă mortală pe ușa din față a fostului spion Serghei Skripal. El și fiica acestuia au scăpat de moarte.

Vladimir Putin ar fi ordonat și otrăvirea liderului opoziției ruse, Alexei Navalny. El a supraviețuit, însă acum este prizonier într-o închisoare rusească.

Sursa: https://playtech.ro/stiri/cat-de-speriat-este-vladimir-putin-de-ce-si-a-concediat-peste-1-000-de-angajati-487971

By GetNews