Loading

Universitatea Craiova ar putea să deschidă și peluza sud a stadionului „Ion Oblemenco”, ca urmare a interesului ridicat manifestat de suporterii olteni pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova – CFR Cluj este programat duminică, la ora 20:30. Acest meci este foarte important pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf în lupta pentru terminarea sezonului pe locul 2.

Peluza sud a stadionului „Ion Oblemenco” ar putea fi deschisă

Suporterii olteni manifestă un interes ridicat pentru derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, fiind vândute aproximativ 4,500 de bilete numai în primele zile ale săptămânii.

Organizatorii iau în calcul posibilitatea de a deschide peluza sud a stadionului „Ion Oblemenco”. Ar fi pentru prima dată când Universitatea Craiova vinde bilete în sectoarele respective, după ridicare restricțiilor impuse de pandemie.

Interesul ridicat al fanilor olteni este alimentat și de victoria obținută de echipa lui Laurențiu Reghecampf, 2-0, în fața rivalei FCSB, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Preţurile biletelor la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj: 15 lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I, 70 de lei la VIP II şi 100 de lei la VIP I.

Clubul Universitatea Craiova mizează şi pe cei peste 4.000 de abonaţi pe care îi are pentru acest sezon şi care duminică pot alege preşedintele clubului.

Oltenii îl votează pe Sorin Cârţu preşedinte

Scrutinul pentru desemnarea preşedintelui Universităţii Craiova va avea loc în ziua meciului cu  CFR Cluj, duminică, 10 aprilie, secțiile de votare fiind deschise în intervalul orar 18:30 – 23:00.

Abonații Clubului Universitatea Craiova vor avea la dispoziție secții de votare amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”: la Tribuna a II-a, Tribuna I, Peluza Nord și Tribuna VIP. Pentru a-și exercita dreptul la vot, persoanele doritoare sunt obligate să aibă în posesia lor cardul de abonat în momentul accesului în secțiile de votare. Fiecare abonat va vota în tribuna sau peluza stipulată pe abonament. 

Sursa: fanatik.ro

By GetNews