Loading

Universitatea Craiova își va întări lotul. Mihai Rotaru a dezvăluit că trupa din Bănie va aduce un fundaș central, iar lista de transferuri conține nume ale unor fotbaliști din străinătate.

Cum în echipă există un focar de Covid-19 și meciul cu Rapid este în pericol, există varianta aducerii unor jucători din Liga 1

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid se joacă sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00.

Ce jucători transferă Universitatea Craiova! Anunțul lui Mihai Rotaru: „Nu sunt din România”. Soluția de avarie pentru derby-ul cu Rapid: „Asta ca să putem disputa meciul”

De asemenea, Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova nu mai are șanse la titlu.

Lotul Universității Craiova e afectat de Covid-19. Care e situația actuală.

„Vorbeam cu colegii mei din staff, cu jucătorii, care sunt și ei tot colegii mei, ca dacă ar fi să iau de la alte echipe post pe post, nu aș schimba mai mult de 1, maxim 2, dar și aceia pentru spectacol. Dar în rest nu aș schimba”, a declarat Mihai Rotaru la Sport Total FM.

Finanțatorul clubului din Bănie a continuat: „În afară de un singur jucător care este în afara lotului, toată lumea este vaccinată, 100%. Peste 50% sunt cu a treia doză, dar unii au făcut boala a doua oară. Fără discuție meciul cu Rapid este în pericol, eu așa estimez. Craiova se grăbește, chiar avem nevoie, în condițiile actuale, dar și înainte, nu a schimbat foarte mult situația acest focar de Covid.

Ne uităm după un fundaș central, după un winger care să joace pe ambele părți. Avem ținte, nu sunt cele vehiculate de presă, nici măcar una, dar să sperăm că putem să le finalizăm. E extrem de dificil în iarnă să aduci jucători, toși sunt sub contract, foarte rar luăm jucători care nu au jucat în ultimele 6 luni pentru că în 90% din cazuri se accidentează, avem această experiență.

Din România nu avem ținte, decât dacă o să fim foarte avariați înainte de meciul cu Rapid. Va trebui să luăm din Liga 1, ca să putem disputa meciul, ar fi una dintre soluții”.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/ce-jucatori-transfera-universitatea-craiova-19395501

By GetNews