Loading

Cel mai important martor în dosarul “Raisa”, a fost audiat astăzi. Este vorba despre fetiţa care a fost rănită în accidentul provocat de un poliţist, în Sectorul 1 al Capitalei. Vă reamintim că în urma accidentului şi-a pierdut viaţa Raisa, o copilă de numai 11 ani.

Anchetatorii au mers în această dimineaţă la locuinţa familiei Marinei, audierile au început în jurul orei 10.30 şi au fost momente dificile pentru fetiţa de 11 ani.

La început, atunci când anchetatorii i-au spus că trebuie să povestească ce s-a întâmplat în ziua accidentului cu lux de amănunte, fetiţa a început să plângă şi şi-a revenit însă destul de repede şi a reuşit să le spună anchetatorilor printre altele şi câteva lucruri extrem de importante din momentul accidentului, inclusiv că poliţistul nu ar fi încercat să pună frână înainte de a le lovi pe cele două, dar şi că nimeni nu a ajutat-o pe Marina imediat după accident

Există şi veşti bune pentru Marina, starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, în cursul zilei de astăzi ar urma să îi fie înlăturată o bucată de ghips, iar în ceea ce îl priveşte pe poliţistul care ar fi provocat acest accident, în cursul zilei de joi ar urma să îi fie cerut acordul pentru testul poligraf, iar dacă şi-l va da, urmează să fie stabilită o dată la care acest test să aibă loc. 

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/ce-lea-spus-marina-fetita-ranita-in-accidentul-cu-masina-de-politie-din-bucuresti-in-care-raisa-sia-pierdut-viata-anchetatorilor-in-timpul-audierii-457866.html

By GetNews