Loading

Meniu de groază la Spitalul Județean Baia Mare. Una dintre mamele de la secția de Prematuri a unității medicale a primit de mâncare supă de pui cu… pene. Managerului spitalului anunță că a demarat o anchetă și ar putea merge până la desfacerea contractului de muncă, după ce îl va identifica pe angajatul responsabil.

Puțin mai aveau și puneau găina de vie în supa de pui dată pacienților de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Cel puțin așa se înțelege din imaginile obținute de reporterul Observator Simona Vasiac.

Din primele informații, directorul unității medicale nu știa ce primesc mamele de la secția de Prematuri, motiv pentru care l-a trimis pe șeful de la departamentul de achiziții să verifice cum s-a ajuns la o calitate atât de scăzută a meniului.

Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze, și în fața mămicii și în fața celorlalți pacienți ai spitalului. Am demarat o anchetă în acest sens, cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijență crasă la locul de muncă. Nu ne putem bate joc de locurile noastre de muncă și din acest motiv îl voi căuta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial și care, prin neglijența muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil. Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijența unuia sau altuia”, ne-a declarat Alexandru Oros, managerul unității medicale.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/ce-mai-mananca-bolnavii-din-spitale-supa-de-pui-cu-pene-la-spitalul-din-baia-mare-459917.html

By GetNews