Loading

Alexandru, un băiat de 17 ani din Dolj, a devenit călăul unei fete de 14 ani, Melis. Adolescenta se afla în Grădina Botanică, alături de Emanuel (20 de ani), când criminalul s-a năpustit asupra lor și i-a înjunghiat cu brutalitate. Din păcate, copila a sfârșit tragic, iar Emanuel s-a luptat ore în șir să trăiască. Detalii șocante ies acum la iveală, după înmormântarea minorei și arestarea atacatorului!

Melis a sfârșit crunt, în urmă cu o săptămână, după ce a fost ucisă fără milă de Alexandru, un băiat de 17 ani din Calopăr, județul Dolj. Adolescenta de 14 ani era în parc cu iubitul ei de 20 de ani, Emanuel. Cei doi au fost atacați de criminal cu un cuțit de vânătoare. Tânărul s-a luptat ore în șir să trăiască, însă Melis nu a avut nicio șansă. Fata a fost condusă pe ultimul drum, iar la o zi distanță mama ei a trăit momente cumplite. Femeia i-a lăsat un mesaj sfâșietor soțului ei, apoi a plecat în locul unde fiica ei cea mică a fost ucisă. A fost găsită de oamenii legii, după multe căutări. Soțul ei deja se gândea la ce-i mai rău. Singurul lucru bun este că Emanuel s-a trezit din comă, iar starea lui de sănătate se îndreaptă. Studentul reușește să-și revină după tragicul incident prin care a fost nevoit să treacă, fără voia lui. Fizic, căci psihic acesta trăiește o adevărată traumă.

Ce au găsit anchetatorii în rucsacul criminalului de 17 aniTot mai multe detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul morții lui Melis. Până și anchetatorii au rămas șocați de ce au putut să găsească în rucsacul lui Alexandru, criminalul de 17 ani. Băiatul a purtat o mască, asemănătoare cu cea a comandantului din filmul Jocul Calamarului (Squid Game), avea la el un cuțit uriaș, cel cu care și-a ucis și victimele. Pe lângă astea, acesta avea o pereche de mănuși negre, telefonul, bani, un portofel, dar şi o husă pentru căşti în formă de grenadă. Din geantă nu i-a lipsit nici pentagrama întoarsă, semn al satanismului.

Înainte să-și dea ultima suflare, Melis a apucat să sune la 112 și să anunțe atacul. Tânăra le-a spus oamenilor legii despre criminal că „Are faţa acoperită”. Din păcate, nimeni n-a mai putut face ceva pentru a-i salva viața copilei. A fost prea târziu pentru Melis.

Sursa: https://www.cancan.ro/ce-s-a-gasit-in-rucsacul-criminalului-de-la-gradina-botanica-din-craiova-detaliul-care-i-a-socat-pe-anchetatori-20852649?utm_source=OBSERVATOR&utm_medium=FB&utm_campaign=fb&fbclid=IwAR25_JnBYZ-ohyaMzE09Ybl8G6eFCWTIae3IOOud1pEyn10igKyjNj_5VeY

By GetNews