Loading

Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei și se pare că președintele Rusiei nu se va opri aici! Un fost ofițer al Statului major din Rusia a făcut declarații uluitoare despre planul liderului de la Kremlin, care va „ului Occidentul”. Armata rusă se pare că se pregătește de un nou atac asupra mai multor țări, iar NATO nu va putea să facă nimic, după cum atrage atenția ofițerul rus.

Ce ţară urmează să fie invadată de armata lui Putin

Un ofițer rus a dat în vileag planurile diabolice ale președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Dacă se vor materializa aceste planuri, Occidentul va rămâne ului, iar NATO va fi pur și simplu „înțepenit”, după cum avertizează ofițerul rus. Următoarele ținte ale lui Vladimir Putin sunt Estonia, Letonia și Lituania.

„Rusia aplică o uriașă lovitură radio-electronică, pentru a suprima toate activele electronice militare din vest, dar şi flota țărilor baltice. Imediat, radarele NATO “înțepenesc”, nu mai pot depista nimic. În același timp, pe insula suedeză Gotland aterizează avioane militare rusești, livrând sisteme de rachete S-400 și sistem antinavă de coastă Bastion. Acestea sunt livrate, așadar, pe insulă, fără ca nimeni să observe ceva. Occidentul chiar se va întreba de ce nu îi mai funcţionează radarele. În același timp, avem aici coridorul Suwalki, iar un grup al Kaliningradului, parte a armatei ruse, alături de forțele armate bieloruse vor bloca acest coridor și vor lucra împreună pentru a izola NATO şi Polonia de statele baltice.

În tot acest timp, în Talinn, Riga şi Vilnius, populaţia se va baricada în locuinţe, evident nu îi va întâmpina plăcut pe invadatori. Așadar, venind din această zonă militarizată de vest, trupele ruse invadează Estonia, Letonia şi Lituania. Cu toate activele electronice militare întrerupte, un Occident uluit, alături de NATO, află că Rusia tocmai a instituit o interdicție aeriană pe zonă de 400 de kilometri, în jurul insulei suedeze Gotland, iar toată zona Mării Baltice este paralizată de artileria rusească”, a declarat colonelul Igor Korotchenko, fost ofițer senior al Statului Major General și al forțelor aeriene ruse la un post de televiziune străin.

Între timp, Vladimir Putin a participat la o întrunire guvernamentală, din siguranța buncătului său,prin care a transmis un mesaj foarte important pentru populația rusă. Șeful statului s-a declarat mulțumit de „operațiunea militară specială” din Ucraina, dar a anunțat și acordarea unor ajutoare de stat pentru cetățeni și pentru firmele rusești pentru a trece mai ușor peste sanțciunile economice al Occidentului.

Sursa: https://www.impact.ro/ce-tara-urmeaza-sa-fie-invadata-de-armata-lui-putin-un-general-rus-a-dezvaluit-planurile-liderului-de-la-kremlin-326408.html

By GetNews