Loading

A trecut o lună de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian, însă în continuare cu toții sunt șocați de decesul artistului. Constantin Enceanu, prietenul de o viață al interpretului, a povestit despre planurile pe care cântărețul le avea

  • Constantin Enceanu, despre planurile de viitor pe care le avea Petrică Mâțu Stoian
  • Artistul a murit în urmă cu o lună

Lumea muzicii populare românești a rămas fără un nume mare în urmă cu o lună. Petrică Mâțu Stoian a plecat dintre noi, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru toată lumea. Artistul a decedat, însă în continuare cu toții înmărmuriți de ceea ce s-a întâmplat.

Constantin Enceanu face dezvăluiri despre Petrică Mâțu Stoian. Ce planuri avea artistul

Constantin Enceanu, prietenul de o viață al artistului, a mărturisit într-un interviu despre planurile de viitor pe care regretatul interpret le avea. Acesta își dorea să călătorească cât mai mult, să meargă la Mormântul Sfânt, să vadă cât mai multe lucruri și să se bucure de viață.

”Îşi dorea să colinde lumea. Voia să meargă la Mormântul Sfânt, chiar hotărâsem în iarna asta să mergem. Eu nu am fost niciodată, el a fost, şi îmi spunea că vi cu sufletul mai curat, cu energie pozitivă”, a spus Constantin Enceanu la Antena 3.

Artistul spune că tot timpul va încerca să păstreze memoria lui Petrică Mâțu Stoian vie în inimile tuturor, asta deoarece artistul a fost foarte iubit, a avut o mulțime de fani care acum îi duc dorul și care îl plâng.

„Ştiu că îi duceţi dorul. Niciunul dintre noi nu va reuşi să îl înlocuiască pe Petrică Mîţu Stoian, dar cred că Dumnezeu a avut nevoie mai multă de el acolo în ceruri. Probabil că îşi face un ansamblu, altfel nu îmi explic.

Prea mulţi artişti de seamă au plecat în lumea cea fără dor. Vom încerca de fiecare dată să aducem un omagiu în amintirea lui. Atunci când am primit vestea oarecum am certat un pic divinitatea că a făcut un lucru nedrept”, a mai spus Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, mărturii neștiute despre regretatul interpret

Cântărețul își aduce aminte cu drag de toată perioada în care a fost alături de Petrică Mâțu Stoian. Constantin Enceanu spune că acesta era foarte generos și foarte iubitor, astfel că mereu îi ajuta pe cei mai puțin fericiți.

Mai mult de atât, el mai spune că la orice petrecere Petrică Mâțu Stoian aducea buna dispoziție, făcea multe glume și era mereu apreciat de toată lumea.

”Petrică era foarte generos. Când mergeam undeva zicea că face el cinste, vedea copii amărâţi şi le dădea sume destul de mari. (…) Lumea nu ştia că atunci când aveam o petrecere în familie el era sarea şi piperul, era extrem de glumeţ”, a mai spus Constantin Enceanu.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/constantin-enceanu-dezvaluiri-despre-petrica-matu-stoian-la-o-luna-de-la-moartea-sa-ce-planuri-avea-regretatul-interpret-268254.html

By GetNews