Loading

Incident tragic la un centru al DGASPC din Dioști. Victima, un copil în vârstă de 13 ani, a fost găsită moartă într-o hazna dezafectată. Reprezentanții centrului au sesizat imediat autoritățile care au deschis dosar penal.

  • Incident tragic în comuna Dioști
  • Copilul de 13 ani a fost găsit fără suflare într-o hazna dezafectată

Tragicul incident a avut loc la un centru din Dioști unde polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați de către reprezentanții centrului, imediat după ce au constatat absența copilului.

Minorul a fost găsit căzut într-o hazna dezafectată, amplasată în apropierea centrului, în extravilanul comunei Dioști, potrivit IPJ Dolj.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care la scurt timp, în urma activităţilor de căutare, au identificat minorul în cauză căzut într-o hazna dezafectată, amplasată în apropierea centrului, în extravilanul comunei Dioşti’’, au declarat cei de la IPJ Dolj.

Se pare că minorul a fost găsit fără semne vitale, de către pompierii din cadrul ISU Dolj, în haznaua din apropierea centrului.

‘’La faţa locului s-au deplasat şi pompieri din cadrul ISU Dolj şi un echipaj de ambulanţă, minorul fiind scos din hazna, din păcate, fără semne vitale”, a anunţat IPJ Dolj.

În urma incidentului a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: spynews.ro

By GetNews