Loading

Cum să-ţi ascunzi locuinţa de ochii curioşilor pe Google Maps sau pe Apple Maps, aşa cum a făcut Tim Cook? Imaginile respective vor fi „pixilate” la cerere şi vor deveni invizibile pentru cele două motoare de căutare, Google Maps şi Apple Maps.

Plimbările virtuale din Google Maps şi Apple Maps ne permit să vedem de aproape un loc în care poate nu am fost niciodată. Cu toate acestea, aceste tururi virtuale ar putea dezvălui ceva pe care am dori să-l ţinem secret, cum ar fi imaginea casei noastre.

O plimbare în Paolo Alto, casa lui Tim Cook, ne arată proprietatea ascunsă de un zid de pixeli. Practic, nu se mai vede casa CEO-ului Apple, în urma evenimentelor recente, în care a fost urmărit şi ameninţat. Astfel, el a decis să-şi „ascundă” locuinţa.

Nu toată lumea este conştientă de faptul că oricine poate cere către Google şi către Apple să-i „astupe” locuinţa sau alt detaliu cu caracter personal.

Pe pagina de raportare corespunzătoare, puteţi solicita Google să vă „întunece” casa. Odată ce aţi completat formularul şi aţi indicat adresa de e-mail personală (un pas obligatoriu) va fi necesar să aşteptaţi verificările necesare de către Google. De asemenea, puteţi efectua aceeaşi operaţiune direct pe versiunea desktop a aplicaţiei. 

Sursa: https://ziarulargesul.ro/cum-sa-ti-ascunzi-casa-de-ochii-curiosilor-pe-google-maps/

By GetNews