Loading

O femeie a dezvăluit ce trebuie să faci ca să nu mai apară condensul pe geamuri, iar trucul a fost apreciat de numeroase persoane din întreaga lume

Mai ales în sezonul rece, atunci când există o diferență mare între temperatura din casă și cea din exterior, se formează în mod inevitabil fenomenul de condens pe geamuri.

Ce trebuie să faci ca să scapi de condensul de pe geamuri și ferestre

Un fan al celebrei doamne Hinchliffe, pe numele său real Sophie Hinchliffe, a întrebat pe pagina acesteia de Facebook ce ar trebui să facă pentru a scăpa de fenomenul de condens pe geamuri. Și se pare că întrebarea s-a bucurat de un real succes, căci oameni din întreaga lume au apreciat răspunsul dat de influencer.

Doamna Hinch a fost întrebată cum poți să scapi de aburitul geamurilor, iar răspunsul a constat în dezvăluirea unui truc cât se poate de simplu, rapid și eficient.

Cu siguranță ai observat că, pe măsură ce temperaturile de afară scad, pe geamurile din casă începe să se formeze condensul. Uneori, totul se transformă în apă ce se prelinge pe rama ferestrelor sau pe pervazul interior. Din păcate, dincolo de aspectul inestetic, acest fenomen poate favoriza apariția mucegaiul pe pereții camerei respective. Medicii trag un semnal de alarmă și explică faptul că mucegaiul poate deveni extrem de periculos pentru sănătate, mai ales în cantități mari sau pe termen lung.

sursa: https://a1.ro/news/inedit/cum-scapi-imediat-de-condensul-de-pe-geamuri-trucul-simplu-ieftin-si-rapid-care-va-tine-ferestrele-uscate-id1065050.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=1065050

By GetNews