Loading

Daniela este una dintre cele două tinere care au fost implicate în accidentul devastator de la Negrești Oaș. Cel de-al treilea prieten, un bărbat, nu a mai avut nicio șansă la viață și a fost declarat decedat. Acum, Daniela, tânăra în vârstă de doar 21 de ani, este în moarte cerebrală.

  • Daniela, intubată pe Secția de Terapie Intensivă
  • Tânăra de 21 de ani, în comă de gradul patru
  • Firul accidentului de la Negrești Oaș 

Medicii de specialitate care au grijă în aceste momente de Daniela le-au cerut părinților tinerei în vârstă de doar 21 de ani acordul pentru prelevarea organelor, având în vedere faptul că tânăra este ținută în viață numai de aparate.

Daniela, tânăra de 21 de ani, este acum în moarte cerebrală

Potrivit Observator.ro, oamenii au refuzat, sperând că fiica lor își va reveni, deși șansele sunt extrem de mici. Prietenii, rudele, familia sunt în continuare în stare de șoc, însă așteaptă un miracol pentru ca tânăra să se facă bine, deși medicii nu îi dau prea multe șanse.

În aceste momente, Daniela este în moarte cerebrală și este ținută în viață doar de aparate, fiind internată la Spitalul Județean din Baia Mare, intubată pe Secția de Terapie Intensivă, în comă de gradul patru.

Pacienta a fost adusă prin transfer, în urma unui accident, la spitalul nostru. În acest moment este intubată, într-o comă profundă de grad 4. Suntem rezervați în privința diagnosticului. În acest moment așteptăm un miracol, ca să zic așa“, a declarat Alexandru Oros, manager Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare, pentru aceeași sursă.

Tragedia a avut loc în noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2022. Totul s-a întâmplat pe un drum forestier din Negrești Oaș, județul Satu Mare. Daniela, împreună cu încă doi prieteni, un băiat și o fată, s-au dat cu colacul pe zăpadă, trași de o mașină.

Firul accidentului de la Negrești Oaș

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și cei trei prieteni s-au izbit extrem de violent de mai mulți copaci. Bărbatul, pe nume Sergiu, nu a mai avut nicio șansă să supraviețuiască și a decedat pe loc.

Mai mult decât atât, șoferul care i-a tras cu mașina pe cei trei tineri a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Politiei oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe un drum forestier din Negrești Oaș. Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul unui autoturism, a tractatat o cameră de cauciuc, provenită de la un tractor, în care erau așezate 2 tinere, de 21 de ani, și un bărbat, de 35 de ani, toți din Negrești Oaș. În timpul deplasării, cauciucul a întrat în balans, iar cele trei persoane au fost aruncate în șanțul din partea dreapta a drumului, lovindu-se de copaci. In urma impactului a rezultatul decesul, pe loc, al bărbatului de 35 de ani și rănirea gravă a celor două tinere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei“, a transmis IPJ Satu Mare pe atunci.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/daniela-tanara-de-21-de-ani-care-sa-dat-pe-zapada-cu-un-colac-tras-de-masinaeste-in-moarte-cerebrala-medicii-au-cerut-acordul-parintilor-pentru-prelevarea-organelor-271165.html

By GetNews