Loading

Victoria şi mai ales prestaţia sigură a oltenilor în meciul cu Rapid, scor 1-0, pare că a fost un foc de paie. La meciul cu Sepsi, scor 1-3, Universitatea Craiova a fost foarte slabă în repriza secundă, iar discuţiile despre schimbarea antrenorului au reapărut.

Numai că Reghecampf nu va fi dat afară de Mihai Rotaru câtă vreme echipa are şanse să intre în play-off şi, implicit să se claseze pe locul 2 sau 3. A doua parte a obiectivului este Cupa României, acolo unde gruparea din Bănie este în semifinale.

Mirel Rădoi este antrenorul pe care Rotaru îl doreşte pe banca echipei sale încă de pe vremea când Mirel era selecţioner. La un moment dat, în noiembrie 2020, trecerea lui Rădoi pe banca Universităţii părea iminentă, dar până la urmă nu s-a produs.

Demiterea ar costa 300.000 de euro

Dacă vrea să dea afară antrenorul cât timp este în obiectiv, iar Reghe refuză o înţelegere amiabilă, Universitatea Craiova trebuie să plătească o clauză de 300.000 de euro. Atât scrie în contract. Bani plătiţi în 30 de zile.

Laurențiu Reghecampf are un salariu de 180.000 de euro pe sezon, iar la finalul campionatului, în funcţie de locul din clasament, ar putea lua în jur de 35.000 de euro pentru punctele obţinute. Primele la meciuri variază între 200 şi 400 de euro per punct, dar numai dacă echipa se clasează pe podium.

”Altă întrebare. Nu s-a discutat niciodată despre acest lucru, nu există nicio tensiune între mine și patronul echipei. Bineînțeles (n.r.- Mihai Rotaru i-a acordat încredere), a spus-o patronul în direct”,

a spus, iritat, Laurențiu Reghecampf la finalul meciului Sepsi.

Rotaru a dat asigurări că Reghecampf va fi menţinut la echipă

Recent, Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a anunțat că postul lui Reghecampf nu este în pericol atât timp cât echipa este în cărți pentru locurile 2 sau 3.

„Suntem genul de club care vrem să acordăm încredere antrenorului, nu vrem să schimbăm antrenorul la fiecare bătaie de vânt. Avem încredere în Laurențiu Reghecampf, echipa trebuie să demonstreze. Chiar cred că el va reuși aici. Nu credem în minuni, trebuie să fim cinstiți. Obiectivul acum ar fi să obținem un loc 2 sau un loc 3 și să câștigăm Cupa României”,

a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Sursa: digisport.ro

By GetNews