Loading

Vladimir Putin: Nu avem intenții rele față de vecinii Rusiei. Dar îi sfătuiesc să nu escaladeze situația prin impunerea de restricții

Președintele rus Vladimir Putin a cerut vecinilor Rusiei ”să nu escaladeze tensiunile”, la mai bine de o săptămână după ce Moscova și-a trimis trupele militare în Ucraina.

Nu există intenții rele față de vecinii noștri. Dar i-aș sfătui, de asemenea, să nu escaladeze situația, să nu introducă nicio restricție. Ne îndeplinim toate obligațiile și le vom îndeplini în continuare“, a spus Putin într-o declarație televizată, scrie Reuters.

Vladimir Putin a repetat, de asemenea, afirmaţia anterioară potrivit căreia toate acţiunile întreprinse de armata rusă până acum au fost făcute ”ca răspuns exclusiv la unele acţiuni neprietenoase împotriva Federaţiei Ruse”.

“Nu vedem nicio nevoie să ne agravăm sau să ne înrăutățim relațiile. Toate acțiunile noastre, dacă apar, sunt întotdeauna exclusiv ca răspuns la unele acțiuni neprietenoase, acțiuni împotriva Federației Ruse”, a mai spus Vladimir Putin.

Vladimir Putin a făcut declarațiile la o intervenție televizată, în format online, de la reședința sa din afara Moscovei, cu ocazia ceremoniei de inaugurare a unui feribot în nordul Rusiei.

Sursa: https://observatornews.ro/extern/vladimir-putin-nu-avem-intentii-rele-fata-de-vecinii-rusiei-dar-ii-sfatuiesc-sa-nu-escaladeze-situatia-prin-impunerea-de-restrictii-461423.html

By GetNews