Loading

O descoperire macabră a avut loc în Missouri. Rămășițele cadavrului luptătorului David Koenig au fost găsite la doi ani după dispariția acestuia

  • Descoperire macabră în America
  • Luptătorul MMA David Koenig, găsit la doi după dispariție

Trupul luptătorului MMA David Koenig, găsit la doi după dispariție

Bărbatul avea 25 de ani la data dispariției și era un luptător amator de arte marțiale. Acesta a fost văzut ultima oară în viață în februarie 2020. El s-a cazat la un hotel în Missouri, iar familia sa a raportat dispariția lui la o lună distanță.

Potrivit Daily Star, luptătorul MMA a cerut ajutor prietenilor pentru că se simțea în pericol.

La aproape doi ani, un bărbat care căuta coarne de cerb în pădure a găsit rămășițele acestuia, alături de bunurile sale. Anchetatorii au stabilit că a fost vorba de o crimă, potrivit bild.de.

Mama lui David Koenig, mesaj emoționant

Mama acestuia s-a alăturat unui grup intitulat ”Misterul luptătorului dispărut” și a transmis un mesaj categoric.

”Nimeni nu l-a omorât pe Dave, nimeni! A plecat de la hotel pe jos și nu s-a mai întors. Fiul meu era o persoană incredibilă când venea vorba de orice. Era mare, frumos, genil și cu o inimă de aur”, a declarat, cu lacrimi în ochi, femeia.

Ofițerul Jeff Matthews, de la poliția din Branson, a fost uluit de caz. ”Noi și un grup de voluntari incredibili nu ne-am oprit niciodată din a îl căuta”, a transmis polițistul.

Sursa: https://as.ro/extra/descoperire-macabra-trupul-unui-luptator-mma-gasit-la-doi-ani-dupa-disparitie-mama-acestuia-sfasiata-de-durere-avea-o-inima-de-aur-154827.html?utm_source=Facebook%20Observator&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook

By GetNews