Loading

Polițista care și-a zburat creierii de ziua ei cu arma furată cu o lună în urmă din sediul IPJ Brașov – faptă pe care nimeni nu a sesizat-o și despre care soțul ei, tot polițist, ar fi știut – a fost victima violenței domestice.

  • Polițista care și-a tras un glonț în cap a fost, în 2019, victima violenței domestice
  • Ea a fugit din comuna în care muncea, după ce a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele fostului iubit
  • Polițista s-a sinucis cu pistolul furat din secție, despre care, conform anchetatorilor, soțul știa
  • Arma a dispărut din sediul IPJ Brașov în urmă cu o lună, însă nimeni nu a sesizat furtul

În 2019, când era ajutor de șef de post într-o comună din Brașov, Sabina Alexandra H. a avut o relație cu un „bombardier” care a bătut-o și a dat-o afară din casă. Scandalul teribil a ajuns la Parchet și, ulterior, în instanță, iar judecătorii au emis un ordin de protecție. „Admite în parte cererea privind emiterea ordinului de protecţie formulată de petentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, în numele victimei H. Sabina Alexandra în contradictoriu cu intimatul agresor B. George, şi în consecinţă: Dispune evacuarea temporară a intimatului agresor din locuinţa familiei. Dispune reintegrarea victimei H. Sabina Alexandra în locuința familiei. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de victima H. Sabina Alexandra, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a părţilor în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală sau a altor instituţii şi autorităţi publice. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de domiciliul victimei H. Sabina Alexandra”, au decis, în 2019, magistrații.
Potrivit unor surse apropiate, la scurt timp după hotărârea instanței, polițista și-a făcut bagajele și a plecat din localitate. „După scandal, s-a transferat din comună. S-a dus la Brașov. Nu părea o persoană deprimată sau care să recurgă la un asemenea gest”, au declarat, ieri, sursele amintite, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Ajunsă la Brașov, agenta a devenit ofițer și l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț în urmă cu aproape jumătate de an. Conform unor surse judiciare citate de Observator, cu o seară înainte de a se sinucide, polițista s-a certat cu soțul, reproșându-i că sora lui s-ar băga în căsnicia lor. Conform acelorași surse, bărbatul ar fi plecat de acasă, iar Sabina i-ar fi transmis câteva mesaje pe telefon, afirmând că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut. Acest mesaj l-ar fi alertat pe polițist, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii. Știa, dar nu a făcut nimic. Semn că pentru unii polițiști pare ceva obișnuit să fure armele din rastel și să le ia acasă, pentru a dormi cu ele sub pernă.
Așa că, „grație” IPJ Brașov, care timp de aproape o lună nu a sesizat dispariția armei și a soțului iubitor care ar fi știut că nevasta furase pistolul, polițista care trecuse cu brio testarea psihologică și-a zburat creierii, chiar de ziua ei. Iar potrivit anchetatorilor, pentru toate acestea există o singură persoană vinovată: moarta.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/documente-exclusive-politista-care-sa-sinucis-cu-pistolul-furat-din-sectie-terorizata-de-fostul-iubit-a-fugit-de-acasa-si-a-cerut-ordin-de-protectie-269101.html

By GetNews