Loading

Doi tineri, un bărbat și o femeie, au fost prinși la furat, vineri după-amiază, într-un supermarket din comuna Vișina, din Dâmbovița. Aranjați și îmbrăcați cu haine de firmă, tinerii i-au uimit pe polițiști când au început să scoată zeci de sticle de șampon din buzunarele gecilor. 

Imaginile, postate pe Facebook și preluate în presa locală, surprind momentul în care polițiștii îi identifică pe cei doi hoți la ieșirea din supermarket și le cer să scoată toate produsele pe care încercau să le sustragă fără să le plătească. 

Îmbrăcaţi cu geci de firmă, cu buzunare interioare special croite, cei doi tineri au reuşit să ascundă marfă în valoare de peste 900 de lei. 

Poliţist: Desfă geaca să o scuturăm puţin să vedem dacă mai aveţi ceva, nu punem mâna pe dvs.. De ce faceţi asta? 

Hoaţă: Am şi eu un copil mic acasă.

Poliţist: E corect ce aţi făcut? 

Hoaţă: Normal că nu”.  

Tinerii hoțomani au mers cu Uber-ul la furat

Mai mult, polițiștii au aflat că cei doi au venit la furat în supermarketul din Vișina cu Uber-ul, din București.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele celor doi tineri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută de art. 228 alin. 1 din Codul Penal. Bunurile furate au fost recuperate și predate reprezentanților magazinului.

“La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii de la Secția Nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în incinta unui supermarket din Vișina sunt două persoane suspecte. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care polițiștii au identificat la ieșirea din magazin două persoane, un bărbat și o femeie, care aveau ascunse în interiorul jachetei mai multe produse pe care le-ar fi sustras din magazin. Bunurile au fost recuperate și predate reprezentanților magazinului”, transmite IPJ Dâmbovița, potrivit dbonline.ro.

Jurnaliștii de la cronica-gaestiului.ro scriu că, după plecarea echipajului de poliție, tinerii au fost văzuți cum ”râdeau de mama focului în parcarea magazinului”, unde mâncau o pizza.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/doi-tineri-dichisiti-si-cu-haine-de-firma-prinsi-la-furat-sampoane-intrun-supermarket-din-dambovita-am-si-eu-copil-mic-acasa-456654.html

By GetNews