Dubla crimă de pe Moara de Vânt seamănă cu atacul sângeros din Târgușor – Copou, din 2015. Presupușii criminali s-au tăiat în palmă când loveau cu cuțitul, după care au vrut să-și șteargă urmele cu ajutorul focului. O altă asemănare între cazuri o reprezintă refuzul de recunoaștere.

Nici până în prezent, Aurelian Giosan nu admite faptul că și-a atacat colegii de cameră, la fel cum nu recunoaște nici Ahmed Sami că ar fi autorul dublei crime de pe Moara de Vânt.

În 2015, Aurelian Giosan l-a ucis pe Victor Nour, colegul său de cameră, și l-a atacat pe un alt coleg, Casian Harpă. Tânărul a fugit după ce a comis crimele. De asemenea, s-ar fi tăiat la mână în timpul atacurilor și, pentru a scăpa de orice urmă, a incendiat locul cimei. Practic la fel cum se presupune că ar fi procedat și Ahmed Sami.

În urma incidentului din urmă cu șase ani, unul dintre colegii lui Aurelian Giosan a decedat, după ce i-a fost tăiat gâtul și a fost înjunghiat de 20 de ori în spate. După ce și-a doborât prietenii, acesta a dat foc la cele două paturi, în speranța că probleme vor dispărea, potrivit bzi.ro.

Dublul asasinat de pe Moara de Vânt seamănă izbitor cu crima din Târgușor – Copou

Aurelian Giosan a fost prins, în cele din urmă, de polițiști. Tânărul a fost dus la audieri și încătușat. Pe tot parcursul cercetărilor, acesta a susținut că este nevinovat. În cele din urmă, a fost condamnat de magistrați.

Pe de altă parte, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este suspectat că i-a omorât cu 50 de lovituri de cuțit pe Ioana Vanesa Burlacu și pe iubitul acesteia, Youssef Ajniyah. După fapte, autorul ar fi încercat să dea foc vilei de pe Moara de Vânt, dar fără succes. Ulterior, suspectul a dispărut, dar prins în Italia, la Roma. Marți va fi adus în România. Avocata lui susține că tânărul este nevinovat. Curtea de Apel Iași va stabili dacă Ahmed Sami El Bourkadi va rămâne sau nu în arest.

Sursa: https://www.cancan.ro/dubla-crima-de-pe-moara-de-vant-seamana-cu-asasinatul-din-targusor-copou-presupusii-criminali-au-vrut-la-fel-sa-si-stearga-urmele-cu-ajutorul-focului-20547015

By GetNews