Loading

Doi părinţi din Suceava trăiesc un coşmar după ce şi-au pierdut ambii băieţi. Seara trecută, tinerii de 19 şi 20 de ani au fost găsiţi inconştienţi în casă. În ciuda eforturilor, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva.

Deocamdată se efectuează necropsia, însă cel mai probabil vorbim despre o intoxicaţie. Asta pentru că în baia unde cei doi tineri au fost găsiţi inconştienţi exista un boiler care funcţiona cu gaz metan. 

Seara trecută, unul dintre băieţi a intrat acolo pentru a face duş. După el a intrat şi fratele său, iar pentru că nu mai ieşeau, părinţii au mers să vadă ce se întâmplă. I-au găsit inconştienţi şi au sunat imediat la 112 pentru a chema ajutoare. 

Medicii i-au resuscitat dar in zadar.

Doi frați au murit în tragedia de la Plopeni 

“În această seară (luni seară n.r.), in jurul orei 21:15, s-a sesizat faptul că doi tineri ar fi în stare de inconștiență într-o locuință pe raza satului Plopeni, cartier Mereni, oraș Salcea. Din verificările preliminare rezultă că cei doi sunt frați (doi bărbați de 19 și 20 de ani). Aceștia locuiesc împreună cu familia, pe raza satului Plopeni. În cursul serii unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan.

La un moment dat fratele său a intrat și el în baie și după un timp, văzând că cei doi nu mai ies din încăpere părinții au intervenit și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență. Din păcate, ambii tineri au fost declarați decedați“, a transmis aseară IPJ Suceava. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/durere-sfasietoare-pentru-parintii-din-suceava-care-siau-gasit-ambii-baieti-morti-in-baie-ce-cred-anchetatorii-ca-sa-intamplat-454017.html

By GetNews