Loading

O tânără care a fost adoptată la 5 zile de la naştere din Spitalul Judeţean Constanţa ăşi caută acum familia biologică prin intermediul paginii de Facebook “The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României”.

“Numele meu la naștere a fost BREAHNA VIORICA ELENA, și sunt născută la data de 4-06-1992, în CONSTANȚA.

Am fost adoptată de o familie minunată la 5 zile de la naștere, din spitalul din CONSTANȚA.

Sunt aici în căutarea familiei mele biologice, bineînțeles că îmi doresc foarte mult să știu dacă mai am frați sau surori.

Știu că pe mama mea o chema BREAHNA MARIA și pe vremea aceea lucra la CONSTANȚA, iar pe tatăl meu BREAHNA CORNEL. La momentul respectiv ei aveau domiciliul în județul BACĂU, satele FILIPENI si VULTURENI. Vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că cineva apropiat familiei mele mă va recunoaște sau poate chiar familia mea.

Orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini, pentru că îmi doresc să găsesc răspuns la toate întrebarile mele. VĂ MULTUMESC!”, se arată în postarea de pe “The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, se arată în postare.

Sute de persoane din străinătate adoptate din România au reuşit să îşi găsească părinţii biologici prin intermediul acestei pagini de Facebook. Totul a început când o româncă originară din judeţul Buzău şi stabilită în Irlanda a început să îşi caute fratele, care a fost adoptat în urmă cu 26 de ani, potrivit Agerpres.ro.

Pagina creată în ianuarie 2015 de Ileana Cunniffe Băiescu, are zilnic solicitări de la persoane adoptate şi este urmărită de 134.655 de persoane. Ileana Cunniffe Băiescu a explicat, pentru AGERPRES, că ea nu şi-a imaginat vreodată că va ajuta atâtea sute de persoane şi nici nu doreşte faimă. Tot ce a vrut a fost să-şi găsească fratele, despre care avea foarte puţine informaţii şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă. A ajutat foarte mulţi oameni să îşi caute părinţii biologici, a cunoscut foarte mulţi copii adoptaţi, iar într-un final l-a întâlnit pe fratele ei.

Sursa: https://www.dobrogea.tv/stire/Actualitate/29081/elena-a-fost-adoptata-la-5-zile-de-la-nastere-din-spitalul-judetean-constanta-fata-isi-cauta-familia-biologica-imi-doresc-foarte-mult-sa-stiu-daca-mai-am-frati-sau-surori.html

By GetNews