Loading

Eugen Neagoe (55 de ani) se pare că a devenit de vineri seară noul antrenor al Universității Craiova.

Eugen Neagoe este noul antrenor al Universității Craiova. Prima cerință a tehnicianului

Anunțul oficial al acestei mutări este așteptat să apară în orele următoare prin intermediul unui comunicat.

Negocierile dintre Mihai Rotaru și Eugen Neagoe nu au durat foarte mult, dar au intervenit probleme în discuțiile cu cei de la U Cluj. Ardelenii au încercat să-l păstreze pe antrenor, au forțat nota și au cerut chiar 100.000 de euro drept despăgubire, dar până la urma oltenii vor achita o sumă mult mai mică.

Cert este că Neagoe, potrivit surselor digisport.ro, a și început treaba la noua echipă.

Antrenorul vrea să facă două sau trei transferuri în această iarnă, în fiecare compartiment al oltenilor, cu excepția portarului unde este mulțumit cu ce are în prezent. Neagoe nu a cerut momentan vreun jucător anume, mai ales că iarna nici nu se prea fac multe transferuri spectaculoase.

Atuurile lui Eugen Neagoe pentru a antrena la Universitatea Craiova. ”Are cam tot ce-i trebuie să facă asta!”

Narcis Răducan (48 de ani), fost fotbalist român, a prezentat principalele calități care îl fac pe Eugen Neagoe să fie soluția pentru banca Universității Craiova.

”Îți trebuie câțiva parametri pentru a antrena la Craiova. E craiovean, a fost un mare fotbalist provenit de acolo, e un antrenor bun, un antrenor de obiectiv, ceea ce înseamnă că se poate plia.

Dacă nu încearcă la vârsta asta, când mai încearcă? Deocamdată nu a avut o așa navă spațială pe mână. Poate e momentul să-și pună în valoare experiența pe care a acumulat-o.

Are cam tot ce-i trebuie să facă asta (n.r. să câștige titlul cu Universitatea Craiova). E un om echilibrat. A trecut prin toate etapele. Se cam potrivește”, a spus Narcis Răducan, la Fotbal Club.

Sursa: digisport.ro

By GetNews