Loading

Dumitru Dragomir a făcut anunțul momentului în legătură cu demiterea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf este în pericol la Universitatea Craiova, toate acestea deoarece formația din Bănie este pe locul 5 în  clasamentul Ligii 1 și are șanse să rateze play-off-ul dacă nu începe să câștige meciurile rămase în sezonul regular.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația în care se află Laurențiu Reghecampf și susține că antrenorul oltenilor e bun, dar nu are noroc.

Anunțul momentului despre demiterea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Mai mult, Dumitru Dragomir are informații că între Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru nu au existat discuții în legătură cu o viitoare demitere a antrenorului.

„Craiova nu joacă deloc bine, nu știu ce se întâmplă acolo. Nu poți să spui că Reghe nu e un antrenor bun, dar trebuie să mai ai și noroc în viață.

Auzeam și eu dacă era vreo discuție (n.r. între Reghecampf și Mihai Rotaru), dar nu. Patronul lor nu e așa satisfăcut de rezultate, dar nu îi poate impune nimic lui Reghe. Echipa face un joc foarte bun, apoi un joc slab. Nu este soluție să schimbi antrenorul”, a spus Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Clauza de 300.000 de euro care îl ține pe Laurențiu Reghecampf pe banca oltenilor

În cazul în care Mihai Rotaru va dori să îl demită pe Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova, atunci patronul formației din Bănie ar fi nevoit să îi achite antrenorului o clauză în valoare de 300.000 de euro.

Pentru Universitatea Craiova urmează derby-ul cu CFR Cluj, sâmbătă, 5 februarie, ora 21.00, în etapa 24 din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/anuntul-momentului-despre-demiterea-lui-laurentiu-reghecampf-de-la-universitatea-craiova-ce-decizie-a-luat-patronul-mihai-rotaru-nu-e-satisfacut-de-rezultate-dar-daca-era-vreo-discutie-as-19405876

By GetNews