Loading

Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova, le dă o lovitură de proporție rivalelor din Liga 1.

Afaceristul care o finanțează pe Universitatea Craiova face tot posibilul să întărească echipa în această pauză competițională din iarnă și a decis să aducă în Bănie omul care a contribuit la performanțele campioanei României din ultimii ani.

ProSport a aflat că Mihai Rotaru a ajuns la un acord cu Marian Copilu, fostul președinte al celor de la CFR Cluj care este liber de contract încă de la finalul lunii august a anului 2021, atunci când Neluțu Varga a decis să scape de el și de Marius Șumudică pentru a-i aduce pe Dan Petrescu și Bogdan Mara al echipă.

Marian Copilu semnează cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru are o relație foarte apropiată cu Marian Copilu, lucru confirmat chiar de patronul Universității Craiova, iar în cele din urmă a reușit să-l convingă să meargă în Bănie pentru a-l ajuta pe Laurențiu Reghecampf.

Sursele ProSport susțin că Mihai Rotaru o să ajungă în Craiova în cursul zilei de luni, 17 ianuarie, iar imediat o să înceapă să lucreze pentru a aduce un plus formației din Bănie care a încheiat anul 2021 pe locul 5 în clasamentul Ligii 1.

Despre venirea lui Marian Copilu la Universitatea Craiova a scris ProSport încă de pe data de 2 septembrie 2021, la scurt timp după ce acesta a fost demis de la CFR Cluj, însă abia acum se va concretiza această mutare a afaceristului care o susține din punct de vedere financiar pe Universitatea Craiova.

Merge și Alexandru Chipciu la Universitatea Craiova?

Se pare că Marian Copilu nu ar veni singur în Bănie, ci alături de Alexandru Chipciu, fostul fotbalist de la FCSB care în prezent se află sub contract cu rivala CFR Cluj. Giovanni Becali, cel care îl reprezintă pe internaționalul român, a dezvăluit că Marian Copilu are o relație foarte bună cu jucătorul în vârstă de 32 de ani și că acesta ar urma să fie cedat la Universitatea Craiova.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/lovitura-anului-data-de-mihai-rotaru-marian-copilu-semneaza-cu-universitatea-craiova-si-luni-se-prezinta-la-echipa-exclusiv-19396179

By GetNews