Loading

Marian Copilu, omul care a câştigat patru titluri alături de CFR Cluj, va fi noul preşedinte al Universităţii Craiova. Din informaţiile noastre, Copilu va semna contractul zilele următoare cu echipa lui Rotaru.

Universitatea Craiova începe anul în forţă. FANATIK a aflat că Marian Copilu va deveni noul preşedinte al oltenilor. Negocierile cu patronul Mihai Rotaru sunt pe final şi este o chestiune de zile până va semna contractul.

Marian Copilu, noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova! Rotaru l-a convins

Marian Copilu a câştigat patru titluri cu CFR Cluj, însă a plecat cu scandal din Gruia în vara acestui an, după meciul pierdut cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2. Preşedintele celor de la CFR a fost dat afară de patronul Neluţu Varga alături de Ioan Ivaşcu şi Marius Şumudică.

Însă, Marian Copilu a fost unul dintre oamenii cheie în succesul celor de la CFR Cluj din ultimii ani. Iar, din informaţiile FANATIK, Mihai Rotaru a reuşit să îl convingă să devină preşedintele Universităţii Craiova, începând din 2022.

Copilu nu ştie dacă va pleca alături de olteni în cantonament! Va semna până la startul campionatului

FANATIK a aflat că negocierile cu Mihai Rotaru sunt aproape de final, însă Copilu este nehotărât dacă va pleca sau nu cu echipa în cantonamentul din Antalya, el fiind acasă la Caransebeş în acest moment.

Marian Copilu nu a semnat încă înţelegerea cu Universitatea Craiova, însă, din informaţiile noastre, el va parafa contractul până la startul campionatului, astfel că oltenii vor avea alături unul dintre oamenii cheie din succesul proiectului CFR Cluj.

U Craiova a început în forţă anul! L-a ofertat pe Sorescu de la Dinamo

Universitatea Craiova este una dintre cele mai active echipe în acest început de an. Oltenii au făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru Deian Sorescu de la Dinamo, aşa cum FANATIK a anunţat, iar negocierile sunt în toi.

Laurenţiu Reghecampf taie în carne vie şi a exclus patru jucători din lotul care va face deplasarea în cantonamentul din Antalya. Este vorba de Matteo Fedele (mijlocaș central), Mihai Bălașa (fundaș central), Antoni Ivanov (mijlocaș ofensiv) și Mihai Roman (atacant).

Marian Copilu, garant al succesului! În ciuda titlurilor câştigate, a plecat cu scandal de la CFR Cluj

Marian Copilu este considerat un garant al succesului după ce ardelenii de la CFR Cluj au câştigat patru titluri la rând cu el la cârmă. În ciuda trofeelor câştigate, el a plecat cu scandal de la ardeleni în vară.

După înfrângerea din play-off-ul Europa League cu Steaua Roşie Belgrad, Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu au fost implicaţi într-o bătaie cu doi kinetoterapeuţi, pe tunelul care duce la vestiare, spre uluiala sârbilor.ADVERTISEMENT

La U Craiova va face echipă cu Laurenţiu Reghecampf

Neluţu Varga a luat măsuri în ziua imediat următoare. Marius Şumudică, Ioan Ivaşcu şi Marian Copilu au fost daţi afară de la CFR Cluj, deşi această “distracţie” l-a costat aproape o jumătate de milion de euro pe patronul CFR-ului, sume plătite ca despăgubiri.

La Universitatea Craiova, Marian Copilu va face echipă cu Laurenţiu Reghecampf. Patronul Mihai Rotaru doreşte cu orice preţ să aducă titlul în Bănie şi asta se vede în eforturile pe care le face pentru întărirea echipei.

Sursa : https://www.fanatik.ro/marian-copilu-noul-presedinte-al-celor-de-la-universitatii-craiova-va-semna-contractul-zilele-urmatoare-cu-echipa-lui-rotaru-exclusiv-19857260

By GetNews