Loading

Universitatea Craiova are aspirații mărețe în Liga 1, în sezonul viitor, iar patronul Mihai Rotaru are pe lista de transferuri câteva nume importante: pe lângă Adrian Rus, fundașul central de la MOL Vidi, afaceristul îl vrea și pe Andrei Rațiu, de la Huesca.Apărătorul dreapta a impresionat în naționala de seniori a României, acolo unde a fost adevărata revelație a ultimelor partide sub comanda lui Mirel Rădoi

Cele două variante existente acum în lotu lui Laurențiu Reghecampf, Antoine Conte și Ștefan Vlădoiu, nu au dat satisfacție.

Universitatea Craiova îl vrea pe Andrei Rațiu, dar transferul de la Huesca pare un alt vis „SF” al conducerii oltene!

ProSport a aflat numele fotbaliștilor pe care Mihai Rotaru ar vrea să îi transfere sub comanda lui Laurențiu Reghecampf pentru a se bate la titlu în sezonul viitor. Un post pe care oltenii au ajuns la concluzia că au nevoie de întăriri este cel de fundaș dreapta.

Antoine Conte și Ștefan Vlădoiu nu au adus liniștea staff-ului tehnic pe acea poziție, fiind nesiguri în apărare și aproape inexistenți pe faza de atac. În acest context, cum Liga 1 nu propune prea multe variante peste ce au deja în lot, cei de la Universitatea Craiova și-au fixat un obiectiv îndrăzneț.

Sursele noastre susțin că Rotaru l-ar vrea la Craiova pe Andrei Rațiu, apătătorul lateral care a avut câteva prestații remarcabile la naționala de seniori a României. Sub contract cu Huesca, Rațiu ar fi garanția unui fundaș dreapta modern, cu urcări spectaculoase în ofensivă, călit într-un campionat greu cum este a doua divizie spaniolă.

Ca și în cazul lui Adrian Rus, pentru ca Rațiu să ajungă la Craiova, patronul Mihai Rotaru ar trebui, însă, să facă un efort financiar substanțial. Să achite o sumă de transfer celor de la Huesca, tot peste un milion de euro, și să îi ofere fotbalistului un salariu de aproape 20 de mii de euro, situat peste plafonul impus de atâția ani în Bănie. E perioada de mercato din iarnă, astfel că nimănui nu îi este interzis să viseze, dar transferul lui Rațiu pare mai degrabă irealizabil.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/mihai-rotaru-transfer-universitatea-craiova-andrei-ratiu-19393758

By GetNews