Loading

CSU Craiova a pierdut meciu cu Sepsi, scor 1-3, în cadrul etapei cu numărul 23 din Liga 1.

După încă o înfrângere suferită de echipa sa, Mihai Rotaru a facut scandal și a luat deja legatura cu viitorul antrenor. Conform surselor realitateasportivă.net, Laurențiu Reghecampf este ca și demis de la Craiova, iar în locul său urmează să fie instalat Mirel Rădoi, fostul selecționer al României.

CSU Craiova pleca ca una dintre principalele candidate la lupta pentru titlu în Liga 1, dar rezultatele de-a dreptul dezamăgitoare ale oltenilor din ultima perioadă l-au convins pe patronul din Bănie să nu mai aibă răbdare cu Reghe.

Ba mai mult, chiar primarul Craiovei, Olguța Vasilescu i-a cerut lui Mihai Rotaru să-l dea afară pe Reghecampf deoarece că, pe lângă faptul că nu are rezultate, a și pătat imaginea clubului cu scandalurile pe plan personal cu amanta Corina Caciuc în care a fost implicat.

De asemenea, Olguța i-a cerut în nenumărate rânduri lui Mihai Rotaru să-l demită, dar patronul Craiovei s-a opus de fiecare dată. Sursele noastre spun că între cei doi a existat și o ceartă provocată de scandalurile în care este implicat Reghe.

CSU Craiova se poziționează pe locul cinci, cu 35 de puncte, dar poate termina etapa a 23-a pe locul șase, dacă Farul o învinge pe Academica Clinceni.

Sursa: https://www.realitateasportiva.net/exclusiv-mihai-rotaru-scandal-dupa-meciul-cu-sepsi-reghe-out-marius-sumudica-vine-la-craiova

By GetNews