Loading

Poliţiştii prahoveni au intervenit, marţi, la locuinţa unui bărbat din comuna Jugureni, având informaţii conform cărora o femeie este ţinută captivă într-o cameră încuiată cu grilaj metalic. Tatăl femeii a motivat faptul că şi-a încuiat fiica, bolnavă psihic, întrucât nu îşi poate purta singură de grijă.

Potrivit unei informări date publicităţii de Poliţia Prahova, poliţiştii oraşului Mizil au intervenit, marţi, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Jugureni, unde aveau informaţii că o femeie este ţinută încuiată într-o cameră. 

S-a constituit echipă operativă care, împreună cu reprezentanţi ai primăriei, s-au deplasat la imobilul în cauză, iar în prezenţa bărbatului s-a pătruns în interiorul locuinţei, prevăzută cu un grilaj metalic, asigurat cu un lacăt, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani. În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mişcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situaţia în care a fost găsită. Din discuţiile purtate cu bărbatul a reieşit faptul că fiica sa suferă de afecţiuni psihice, acesta recurgând la acest gest pe motiv că nu îşi poate purta singură de grijă”, informează IPJ Prahova, potrivit news.ro.

Reprezentanţii DGASPC Prahova au fost sesizaţi cu privire la cazul femeii, aceştia urmând a lua măsurile legale în cazul femeii. Şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil a fost sesizat despre acest caz, procurorul dispunând să se efectueze cercetări faţă de bărbatul în vârstă de 77 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/prahova-femeie-bolnava-psihic-gasita-incuiata-de-catre-tatal-sau-intro-camera-cu-grilaj-de-fier-452031.html

By GetNews