Loading

Dan Petrescu este așteptat să ofere răspunsul final după oferta primită de la FRF, care îl dorește pentru postul de selecționer al României

După meciul cu FC Argeș, ultimul din 2021 al lui CFR Cluj, Dan Petrescu a anunțat că încă nu a luat decizia finală, pe care o va stabili după o întâlnire cu patronul clubului ardelean, Ioan Varga, care va avea loc mâine.

Florin Prunea știe răspunsul lui Dan Petrescu pentru FRF

Florin Prunea, fostul coechipier al lui Dan Petrescu de la echipa națională, susține că știe deja răspunsul lui Dan Petrescu, unul negativ.

Cred că știți că nu avem selecționer. Dan Petrescu știe cel mai bine, dar eu zic că nu avem selecționer mâine. Dan Petrescu va rămâne la Cluj, pentru că CFR nu-și permite să piardă campionatul în acest an, în gaura financiară în care e.

CFR nu-și permite să piardă o clauză de reziliere și apoi să taie jucătorii la bani și să spună că n-are bani”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Fostul mare portar a transmis că, dacă îl dorește cu adevărat pe Dan Petrescu la echipa națională, Federația ar trebui să-i achite clauza de reziliere a contractului cu CFR, în valoare de 400.000 de euro, ceea ce Răzvan Burleanu a anunțat deja că nu va face.

Eu zic că e mai greu cu Petrescu, cu CFR rezolvi, bagi banii în buzunar și plătești clauza. Poți plăti clauza legal. Eu, dacă aș fi președintele Federație, m-aș întâlni cu Petrescu, aș semna contractul, aș trimite banii de clauză în conturile CFR-ului și aș anunța că Petrescu e antrenorul echipei naționale”, a transmis Florin Prunea.

Ștefan Târnovanu, comparat cu Silviu Lung

Florin Prunea a vorbit și despre prestația excelentă a lui Ștefan Târnovanu din meciul Sepsi – FCSB 0-0, portar pe care l-a comparat cu Silviu Lung.

Mă bucur pentru ăsta micu’. Au fost inspirați cei de la FCSB, au plătit și o sumă de transfer, nu mică, în jur de 200.000 de euro. Seamănă cu Silviu Lung foarte mult, am spus-o de când l-am văzut”, a spus Florin Prunea.

Sursa: https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/florin-prunea-stie-raspunsul-lui-dan-petrescu-pentru-frf-cu-cine-l-a-comparat-pe-stefan-tarnovanu-eroul-fcsb-ului-cu-sepsi-1430857

By GetNews