Loading

A fost jale şi multă durere în satul natal pentru Loredana. Femeia împuşcată mortal de fostul său soţ italian a ajuns acasă la Puşcaşi, judeţul Vaslui, în sicriu alb. Luni, 27 decembrie, în cea de-a treia zi de Crăciun, mama a doi copii va fi condusă pe ultimul drum.

Cortegiul funerar format din zeci de maşini a ajuns în satul vasluian, sâmbătă seara, chiar în seara de Crăciun. Femeia de 44 de ani a fost întâmpinată de familie şi apropiaţi în lacrimi şi multă jale. În faţa casei părinteşti, oamenii au plâns şi şi-au amintit de Loredana exact aşa cum era. O fată minunată.

La aflarea veştii că fiica sa a murit împuşcată, mama femeii a suferit un şoc şi a fost internată la Spitalul Parhon din Iaşi. Speră să ajungă să îşi ia rămas bun de la fiica sa.

La doar câteva ore după ce Loredana ajungea acasă, cel care i-a luat viaţa murea şi el la spital.

Femeia a fost ucisă joi, în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre din Vânju Mare, în Mehedinți, unde lucra, de către fostul soţ italian. După crimă, bărbatul s-a împușcat în piept. Individul s-a întors în România, după ce Loredana l-a părăsit. Victima se aştepta la ce e mai rău din partea fostului soţ, aşa că ceruse un ordin de protecţie. Restricţia expirase în urmă cu câteva zile.

Loredana l-a cunoscut pe italian în urmă cu aproape 20 de ani. Ea româncă, 43 de ani, el italian, 73 de ani. S-au căsătorit în peninsulă. Aveau împreună doi copii – de 13 şi 17 ani. Acum patru ani, relaţia a început să scârţâie, aşa că femeia şi-a făcut bagajele şi s-a hotărât să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia. Individul n-a acceptat niciodată despărţirea şi i-ar fi făcut în tot acest timp viaţa un calvar. 

sursa: https://observatornews.ro/eveniment/lacrimi-si-durere-pentru-femeia-impuscata-mortal-de-sotul-italian-loredana-a-ajuns-acasa-in-sicriu-alb-451791.html

By GetNews